Zag een tijdje terug een mooi klein zakje risottorijst in de supermarkt staan en nam dat mee. Opeens had ik inspiratie, ook toen ik een preitje in de voorraadkast zag die op moest en nog een half bakje champignons. Ik maak risotto!
Wel lang roeren, maar zo lekker. En helemaal niet moeilijk, het kost alleen tijd door het roeren, je moet er dus bij blijven en nogal lang, zodat de rijst alle bouillon opneemt en lekker romig wordt (door dat roeren ook).
Mjam!
4 opmerkingen:
heerlijk vind ik het en dan wel flink knoflook erbij en kaas erdoor hé, zalig eten :-)
Ik noem risotto altijd troost-eten
Ohhhh ik snap je hoor, geen hekel aan lang roeren als er heerlijke risotto op mijn bord ligt daarna! 🦋
Oh zoooo lekker ja!
Als je een keertje niet wil roeren: https://www.lekkerensimpel.com/ovenrisotto-met-groene-groenten/
Bouillon moet er wel warm bij heb ik ontdekt. Het is vegetarisch, ik doe er meestal ook 200 gram diepvriesspinazie bij. De kaas laat ik soms weg, de rucola eigenlijk altijd.
Een reactie posten