dinsdag 16 juli 2024

Druk

Thuis van een hele dag training. Op het hoofdkantoor van onze organisatie. Dus een ochtend treinen naar een andere stad, met overstap. Maar geen probleem. 

Ruim op tijd vertrokken met de bus. Koffie gehaald (jaha...dubbele beker en deksel zeer goed aangedrukt). Ging allemaal gesmeerd. Ook de trein was op tijd. Alleen niet op tijd op aankomststation, dus minder tijd voor de overstap. Dacht dat ik het niet kon halen (Voelde me net Maarten van Rossem die hele einden op dat station ook niet fijn meer vindt), maar gelukkig toch. 

Nog stuk lopen op aankomststation en liep net de verkeerde kant op, maar ook dat ging allemaal weer goed uiteindelijk. 

Fijne dag, want interessante materie. En lekkere lunch. Want aangeboden, dus niets meeslepen :)

De middag is dan altijd even een uitdaging, vooral na de lunch. Het inkak-moment. Dus genoeg water gehaald om telkens wat te drinken. 

Fijne terugreis, met collega van andere vestiging dezelfde kant op. Megavolle (lees veel en grote koffers) trein, maar ik zag nog 2 zitplaatsen voor ons (hahah...veel ervaring!).

Drukke bus ook, want spitstijd, maar kon me allemaal niet schelen. Ik ging lekker naar huis. Uitrusten en eten en dan niks. 

Voelt warm buiten. Vanochtend gaf de thermometer 15 graden aan. Bij terugkeer was het 25 graden. Veel verschil. Blij dat ik laagjes aan had gedaan. 

Meteen bij thuiskomst Vera opgezet. Eten is zo gemaakt, want gisteren al voorbereid. Altijd fijn goed voorbereid te zijn.

Morgen alweer drukke en volle dag op het programma. 







2 opmerkingen:

izerina zei

Prettig,dat je trainin zinnig was. Anders voelt het zo als verloren tijd

Mevrouw Niekje zei

Wat fijn dat je een nuttige dag had. Ik heb een paar keer per jaar studie- of ontwikkeldagen en ik schreef eerder al dat het thema vaak 'weggegooid geld' of 'oude wijn in nieuwe zakken' is. Jammer. Maar des te leuker als je dan wel iets opsteekt op zo'n dag.