dinsdag 20 januari 2015

Opeens weet je het: je wordt Professioneel Knuffelaar!!

Liep vandaag door het winkelcentrum, omdat dit op mijn route lag en het gewoon leuk is om te kijken en zag een bosje tulpen voor € 2,--. Die is voor mij, want het was ook nog eens de laatste bos.

Lang geleden dat ik bloemen voor mijzelf kocht, maar ze staan beeldig, met wat takken uit de tuin. Dacht vanmiddag dat ik het een beetje koud had en de beste methode is dan om lekker naar buiten te gaan, het nog kouder te krijgen (volgt u 'm nog??) en dan thuis te komen, warm kopje thee en het lekker (relatief) warm te hebben.

Zou houden we onszelf voor de gek en mijn energie-rekening laag.

Een goede opdracht uit mijn zelfopgelegde coachweek en met goed boek was het schrijven van twee brieven. Een brief waarin de zaken die ik zou willen zijn gelukt en ik terugkijk op hoe fijn dit is en wat me dit allemaal gebracht heeft en eentje waarin ik besloten heb toch een andere weg te nemen en de frustratie voel van het toch niet hebben gedaan. Erg confronterend, maar ook wel rustgevend. Wat beide opties zijn mogelijk. Of nog wel meer opties natuurlijk. En dat is het het prettige.

Las trouwens een interessante baan met weinig 'pak' kans (en pakkans bedoelt hij mee, de kans dat je je moet verantwoorden voor je daden)  - Massa-moordenaar. Ook een manier van omdenken natuurlijk. Al snap ik dat het cynisch is bedoeld door de heer De Swaan. Heel cynisch.

En dan verderop een artikeltje over een man die er wel brood (hopelijk koolhydraat-arm) in ziet om een professionele knuffelpraktijk te openen. Zal wel niet met Happy Ending zijn. Maar goh...ik kan mijn baankansen zo enorm vergroten, gewoon door een gratis krant te lezen en door buiten de box te denken.

En een portie humor mee te nemen.

Voor ik het vergeet: Iedereen morgen knuffelen he...want het is morgen Internationale Knuffeldag.






5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een schattige worteltjes. Ik zal morgen manlief extra knuffelen. Verder ga ik niet.

pourquoi pas ??? zei

Wat lief die twee worteltjes. en ja met een koe knuffelen is heeeeeerlijk.
Ik ben echt een knuffelbeest dus extra leuke dag morgen. liefs.

OpnieuwBeginnen zei

Morgen lekker knuffelen, bosje bloemen kopen, brieven schrijven en omdenken. Leuke dag eigenlijk.
Groet.

Mevrouw W. zei

Bij gebrek aan mensen om me heen vandaag, zal ik de hond even lekker knuffelen ;-)

Petr@ zei

Ik las bij een andere blogster ook al dat het knuffeldag is geweest.
Jammer weer een jaar wachten 👅
Maar als het geld oplevert is het misschien een leuke baan haha.
Knuffelen 2 euro of is dat te goedkoop?
Groetjes Petr@