zaterdag 30 mei 2015

Schoenenzwijmel

Gisteren toen ik naar huis ging na mijn werk, begon het al te regenen en toen ik bij de bushalte uitstapte, regende het pijpenstelen.

Nou heb ik schoenen die lucht doorlatende zolen hebben, maar ik heb ze (net even uitgerekend) al acht jaar en loop er nu dus bijna dagelijks op. En ben niet zo van de lekker schoenen shoppen dame, want brede leest en smalle portomonnee.Maar gisteren kwam ik dus druipnat tot op het bot doorregend thuis en snel alle kleren en mijn schoenen uitgedaan en heerlijke droge kleding weer aangedaan. Zoals ik al dacht waren mijn sokken ook drijfnat, maar ik zag dat beide zolen versleten waren tot aan een gat aan toe! En dit soort zolen zijn niet te repareren las ik al eerder.

Snotvergeme....moet ik toch nog weer geld gaan uitgeven! En aan mijzelf nog wel...altijd moeilijk.En jammer genoeg kan ik niet wachten totdat er iets interessants in de opruiming voorbij komt, want ze zijn nu zo lek als een mandje en de komende dagen wordt er regen voorspelt. 

Dus de komende tijd maar uitkijken naar goede dagelijkse schoenen, waar ik goed op kan lopen en wandelen. Geen hakjes, maar sneakerachtig dus. Als ze ook weer acht jaar mee gaan, dan valt het aankoopbedrag toch wel mee. En ik weet nu dat goede en vooral fijn zittende schoenen belangrijk zijn.

11 opmerkingen:

 1. Grappig dat je overal muziek van kunt vinden. Succes met shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb, net als jij, een brede voet. En een hoge wreef en een allergie, waardoor ik nogal beperkt ben in mijn schoenkeuze. Desondanks tref ik het soms heel goed op M.arktplaats: gloednieuwe schoenen (soms met de kaartjes er nog aan) van degelijke, dure merken voor maar 10 à 15% van de nieuwprijs. Onlangs nog een paar gekocht voor € 15 + € 7 verzendkosten. Winkelprijs: € 145.

  Hopelijk vind je snel schoenen die naar je zin zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga daar ook eens neuzen. Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
  2. Mijn zusje heeft goede ideeën :-)
   Ik doe het zelf ook regelmatig, kijken op MP en slaag daar best vaak voor een prikkie.
   Succes

   Verwijderen
 3. Een vlotte en leuke clip My Adidas

  Vanwege een stekende likdoorn loop ik nu op sketchers, maar in de regen op, al enkele jaren oude afgesleten schoenen. Voeten kun je toch echt niet missen ;-)

  Fijne zaterdag
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ieksss schoenen.... drama.... herkenbaar dus!
  In mijn werk loop ik al jaren op shape=ups van Skechers, in de winter zwarte en in de zomer witte. Ik koop ze via Ebay in het buitenland omdat ze daar veel goedkoper zijn en er meer keus is.

  Je muziekkeuze is leuk, lekker vrolijk deuntje wel.

  Fijn weekend hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker deuntje. Leuk!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nooit problemen gehad bij het aanschaffen van schoenen. Je wilt niet weten hoeveel paar schoenen èn laarzen er in mijn kast staan. Kan jouw probleem begrijpen.
  Geweldige muziekkeus vandaag. KC & The Sunshine Band is voor mij onlosmakelijk verbonden met de disco uit de jaren 70. Fijn weekend.
  Grtz Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Herken jouw schoenprobleem wel ja, breede voeten hoge wreef en dan beperkte middelen. Ik zag MP al voorbij komen in de comments, daar shop ik dus ook, scheelt heel veel, en met een nieuwe binnenzool met voetbed loopt het als een zonnetje.
  Ik heb zelfs ooit voor 3,50 een paar Dr Martens gescoord bij de kringloop, die wisten vast niet hoe duur die dingen in real life zijn. Ik heb ze nu na al die jaren nog steeds. Onverwoestbaar ;)
  Ik heb dus wel wat schoenen gespaard inmiddels, lekker goedkoop en allemaal merk. Kan het je echt aanbevelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Met de clip van KC dacht ik even dat er iets met mijn koptelefoon fout was, maar het blijkt te zijn overgenomen van een MONO-uitzending. Wel lekkere muziek natuurlijk! Run DMC ontdekte ik via hun sublieme samenwerking met Aerosmith, maar ook daarzonder vind ik ze wel leuke dingen doen, en deze past helemaal bij jouw onderwerp!
  Ik heb een tijd gehad dat ik dure schoenen kocht, die zaten lekker en die gingen lang mee, dus ik hoefde niet zo vaak shoppen. Een aantal jaren geleden heb ik een paar schoenen gekregen van iemand die modeshows liep (MANnequin?) en vaak de spullen mocht houden. Zulke fijne schoenen heb ik nooit eerder gehad, en ik heb ze helemaal scheef afgesleten, en die kunnen ook niet verzoold... Maar gelukkig had ik nog meer in de kast staan en hoefde ik niet naar de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen