woensdag 5 oktober 2016

Prinsessengedrag en een warm dekbed

Wat een verschil in lekker slapen kan een warmer dekbed zijn. En het piekeren een halt toeroepen natuurlijk. Al is het maar 1 nacht.

Het een zal wel met het ander te maken hebben. En voeden in plaats van vullen. Daarmee bedoel ik in mijn geval niet doelloos kanen, maar bewuste keuzes maken. Dus bij de Turkse supermarkt wel die zak ongezouten amandelen kopen die je 'duur' vindt, maar dan maar even denken aan die 2 zakken andere noten - pepernoten - die je gedachteloos naar binnen schoof en die geen enkele voedingswaarde hebben.

Keuzes, keuzes, keuzes...

Soms denk ik dat ik zeker wel Prinsessengedrag vertoon. Dat ik denk dat alle mensen met mij contact moeten opnemen en als ze dat niet doen, binnen een tijdslimiet die ik in mijn hoofd heb,  ik dat stom vind. Terwijl ik dat zelf ook kan doen, dat contact opnemen. Tsja...meestal komt het daar op neer, dat ik de eerste stap zet en dan is het uiteindelijk ook weer goed en leuk. En toch steekt me dit soms. Ben ik een verwend Prinsesje (nooit geweest hoor, vroeger niet en nu al zeker niet, maar het gedrag herken ik wel) en wil ik dat iedereen eens naar mijn pijpen danst.

En erger; de vrouw zijn waarvoor iedereen zich omdraait (en dan niet om die grote kont te bekijken).

Genoeg gedagdroomd: de afwas roept, beetje studeren, haren wassen en dan weer naar bed. Weer een enerverende avond dus.Afbeeldingsresultaat voor koefnoen

3 opmerkingen:

 1. Sinds ik weet dat voeding gerelateerd is aan goed slapen, ben ik nog blijer dat ik met het eten van suiker gestopt ben. Zo is o.a. eiwit heel belangrijk (ei,kip.) Sinds ik magnesium en ribose slik slaap ik stukken beter. Het klinkt gek maar voor slapen heb je energie nodig. En een warm dekbed doet ook wonderen.
  Ik ben geen beller. Nooit geweest. En als er "onbekend" als afzender staat, neem ik niet eens op (-:
  Warme groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne avond. Ik hoop dat je vannacht weer lekker slaapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die erwt even zoeken onder je matras en weg ermee. Slaapt nog lekkerder!

  BeantwoordenVerwijderen