zaterdag 5 november 2016

Soepzwijmel

Kan er niet omheen vandaag. Staat in het teken van soep. Sowieso een lekker soepje maken op zaterdagen vind ik heerlijk. Maar nu dus in iets grotere hoeveelheden.
Wat een leuke reacties op mijn blog van gisteren; veel inspiratie. Fijn!

Kwam er gisteren achter dat de megagrote pan kennelijk in mijn hoofd groot is, helaas voor "maar"20 personen is. Dus vandaag nog op zoek naar pan 2.
7 opmerkingen:

 1. Leuke nummers. Ik las de reacties op je vorige bericht. Het komt vast goed met al die tips. Meerdere soorten soep lijkt mij ook een slimme actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoe leuk deze associatie.... en ja met meer mensen lijkt mij meer soorten soep heel slim ;-) veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaren geleden kookte mijn man op zaterdag de soep voor zondag. Op zondag kwamen dan de kinderen soep met stokbrood eten.Nu ik alleen ben maar ik soms wel een cup of soupje
  Grappige nummers

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee grappige clips! Het eerste lied klinkt mooier dan in de animatie die ik het eerst vond in de zoekmachine, en bij de tweede clip had ik een onafwendbare associatie met de moppenreeks over "twee gekken"... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk gevonden. Toepasselijk! Heel veel succes met de soep. Helaas ben ik niet zo'n keukenprinses, dus aan mijn raad heb je niets. Maar het wordt vast geweldig.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woonde je maar in de buurt, ik heb nog een hele grote pan voor wel 10 liter.. gebruik ik echt nooit meer.. Zal vast goed komen met die soep van je! Leuke muziek bij dit onderwerp :-)

  BeantwoordenVerwijderen