vrijdag 17 mei 2013

He...buurman!

Gisteren zomaar een dag waarin ik veel dingen niet uitstelde (en het was niet eens woensdag - anti-uitsteldag -) maar gewoon oppakte en deed.

Een ketting opnieuw rijgen die al kapot uit de koffer van mijn dochter kwam toen ze uit P akistan terugkwam, een truitje aanpassen, zodat de halsuitsnijding wat minder Hotter than my Daughter werd, werken aan het plan om een S tiching op te richten met ons netwerk, bewegen...het ging allemaal moeiteloos. En ik werd helemaal blij dat ik eigenlijk best veel dingen moeiteloos kan. Meer dan ik denk. Dus ook werken aan mijn eigen plannen, maar me niet laten opjagen door wat de buitenwereld denkt of zegt of vindt.

In de tuin werken heb ik niet gedaan, het regende de hele dag, behalve het half uurtje dat ik mijn rondje heb gelopen (en dit keer een hele andere route genomen, achter brandgangen langs, erg interessant). Wel van de week gezien dat ik nog allerlei potten heb waar ik zaden en kleine opgepotte planten in kan zetten; die groeien met het weer ook als kool. En wat leuk toch...zo'n bijna gratis tuin. En hoopvol dat alles weer groeit.  En er staan nog een aantal grote projecten te wachten. Op droog weer en gereedschap. En een buurman (hahah)


Toch raar dat je vanochtend wakker word en dan minder goeie zin hebt. Nou ja....niet te veel treuren, maar gewoon maar doorgaan. Dus direct bed opmaken, was van het rek afhalen, opvouwen en opbergen, lekker douchen en de dag kan weer beginnen. Eens kijken wat The Flylady op het programma heeft en dat ook maar gewoon doen.

Terwijl ik dit schrijf, krijg ik opeens inspiratie om in de kelderkast een kleine wijziging door te voeren, waardoor de spullen wat efficienter opgeruimd staan. Aangezien ik vanmiddag een bespreking heb, ga ik stoppen met bloggen en aan de slag.

Mijn eigen projectmanager :)


1 opmerking: