dinsdag 11 augustus 2015

Dat loopt lekker!

Leuke foto's van mijn broer ontvangen waar mijn zoon en zijn vriendin op staan, want die hebben hem en zijn vriendin opgezocht op hun vakantiestek in La Douce France.

Geinig; ik appte alleen maar dat hij in die grote stad met die ijzeren toren zat en de volgende dag zaten ze op een terrasje aldaar gezellig bij te kletsen. Allez-hop!

Wat een wereldburgers toch!

Was een prettige gedachte dat mijn liefste broer en mijn zoon & vriendin elkaar mogen en moeite doen om contact te houden.

Ondertussen proberen mijn gedachten Zen te houden terwijl de buurvrouw haar kleinkinderen in het gareel probeert te houden door constant op onderstaande toon te praten/schreeuwen/hysterisch te gillen en als schoonzoon thuiskomt hoor ik nog meer van dit soort klanken. En een kefferig hondje ertussendoor.Maar ja, ik begrijp de buurvrouw ook wel; als je dochter 3 jaar lang 'eventjes' met haar gezin weer thuis komt wonen en je met 8 mensen in een huis voor 4 personen woont, dat je het af en toe Noord/Zuid Koreaans uit wil schreeuwen. Vooral als dochterlief retelui is en jij je benen onder je gat uitloopt.
Dus heb ik wat meer begrip en na een rondje ergeren weet ik dat ik er niets bij win door me zo te ergeren. Dus lach ik er maar om.


1 opmerking:

  1. Hahaha dat filmpje is weer rete leuk!
    Oordoppen in en denken ooooooo heerlijk dit gebeurt niet in mijn huis! Je voelt meteen je schouders ontspannen, haha!

    Yente

    BeantwoordenVerwijderen