zaterdag 15 augustus 2015

Liefde en zo zwijmel

Lekkere jaren 70 muziek, zo mee te zingen, toen ik nog en onschuldig was :)en dan heerlijk slowdansen op onderstaande:


Grappig dat ze van brunette veranderde naar een Marilyn Monroe-achtige blondine. Allebei prachtig hoor en doet niets af aan haar stem.

Van de week een gezellige borrel gehad met vrienden van me. En dan hoor je verhalen over relaties, over geven nemen of iets teveel geven en niks krijgen en dan weet ik dat ik vooral mijn zegeningen mag tellen.

En dat leeftijd helemaal niets zegt over hoe wijs je bent in de liefde of hoe dat voelt voor je. Kennelijk ben je op rijpe leeftijd nog steeds in staat om je als een twintiger te gedragen of te voelen, maar ook om dezelfde foute inschattingen te maken en teveel geloof in alleen de liefde te hechten. Om maar iemand te hebben.

Of sex haha. En die vlinders maken het niks uit waar ze fladderen. Alleen wist ik dat niet toen ik twintig was.

Eind van de borrel begon het opeens enorm te waaien en binnen no time waren we allemaal tot op onze onderbroek natgeregend op weg naar huis. Gelukkig thuis lekker droge kleren aan en nagenieten van de weer leuke ontmoeting. En beseffen dat ik nog niet zo raar in het leven sta.

Fijne zwijmelzaterdag8 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heerlijke muziekkeus, vooral het tweede nummer uit 1979, uit onze jonge jaren. "Do that to me one more time" geldt voor ons nog steeds, ook anno 2015 "en amore".
  Fijn weekend. Grtz Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke nummers. Het maakt inderdaad helemaal niet uit hoe oud je bent. Liefde is van alle leeftijden en seks ook. Alleen heeft de een meer mazzel dan de ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ik was zo verliefd bij dat laatste nummer, 12 jaar oud en in de brugklas.....helaas, hij niet op mij. Gelukkig denk ik nu achteraf, want hij is en enorme windbuil geworden ;)
  Het nummer vind ik nog steeds mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke muziek!

  Verliefdheid, vlinders, seks, liefde.... hebben inderdaad niets met leeftijd te maken. Mijn heftigste verliefdheid ooit was toen ik midden veertig was. Voor hem, een paar jaar ouder, gold hetzelfde. Daarvoor en daarna nooit meer zo heftig meegemaakt.

  Fijn dat je 't gezellig hebt gehad met vrienden. Het is belangrijk om jezelf op die manier mentaal/emotioneel te voeden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig ,vooral het tweede nummer. Wat zou het leven zijn zonder Liefde.....

  Geniet van een fijn wekend,

  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke zwijmels Cellie!
  Welnee, leef nu meid, zoveel mogelijk genieten, al is het van kleine dingen!
  Alleen dat samenzijn met vrienden is toch al een cadeautje?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke zwijmels, vooral het tweede. Ik heb genoten.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen