woensdag 24 maart 2021

Vroegertje

Zag dat de herhaling van Gardener's World, de eerste weer van dit seizoen, op zondagochtend om 07.45 uur op de BBC was. Dus maar lekker met een kop thee op de bank. Daarna dan maar douchen en aankleden. 

Ook daar zijn in de tuin de Buxushaagjes weggehaald. Ook omdat het dan fijn is om weer eens wat anders te kunnen dan grotere planten die over die haag piepen. Herkenbaar. Bij mij omdat de buxusrups alles in een noodtempo had kaalgevroten en er niets meer terug groeide. Zoals overal in de buurt. 

En die honden, weer zo vrolijk en geïnteresseerd (of juist niet).

Hoop op meer energie en middelen dit jaar om mijn tuin in goede conditie te brengen. En de slakken dit jaar niet alles op te laten vreten (al waren er vorig seizoen stukken minder, want vrij droog). 

Mini-tuintje. Gewoon in een bloemkoolwijk, dus geen fraaie percelen met een partij gras waar je een elektrische maaier met zitje voor nodig hebt. 

Of twee olijke vrouwelijke detectives.

Zag trouwens een heerlijke FeelGood film op RTL8. Wild Oates. Heerlijk ontspannen en stukken beter te genieten dan een persconferentie met minister Schoen. Seks met Billy Connolly. Zou ik mijn rechterarm, nee linkerarm voor geven. Al praatte hij alleen maar tegen me in bed. Ook goed. Oraal begaafd.











3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat hebben wij veel gemeen! Fijne dag, met lekkere zon enzo....

Luz zei

Hahaha: al praatte hij alleen maar tegen me in bed ��

Marlou zei

Billy Conelly!!
Ik ben de film ook gezien en ja hoor... ik wil met hem ook wel een beschuitje eten...
:-))