vrijdag 24 maart 2023

Te druk

Was iets te vroeg bij de bushalte vanochtend (moest een klikko buiten zetten en had hiervoor iets teveel tijd berekend) en kon een bus eerder pakken. 

Heel vol! Lekker hangen tegen elkaar. De man schuin naast me op de klapstoel had zoveel aftershave op dat ik hieraan moest denken:



Jullie wel eens bedwelmd door een parfumlucht?








5 opmerkingen:

izerina zei

Mijn hond ging er wel eens van niezen, als ze achter zo, geurbom liep

Anoniem zei

Heb een vriendin die overgevoelig is voor luchtjes en er zelfs sstma-aanvallen van kan krijgen. Inmiddels heb ik alle verzorgingsproducten vervangen door geurloze. Gevolgen: zij heeft er geen last van als we elkaar treffen, maar ik merk dat ik zelf wel geprikkeld raak van extra luchtjes! Maar graag voor haar over. Dus ja, ik herken het! Ingrid (SE)

nicole orriens zei

Ja helaas wel, en ik rook toen ook helemaal niet meer als mezelf. Ik heb echt moeten douchen om van die lucht af te komen.

Bertiebo zei

Ja, ik had een keer een totaal mislukte avond toen ik in het theater naast iemand terecht kwam die veel te veel van een heel sterk parfum had gebruikt. En verder ook vaak. Inderdaad ook in de bus. Ik ben pas geleden nog helemaal achterin gaan zitten door een luchtje. Aan de andere kant: ik ruik ook wel eens iets lekkers. Heb wel eens gevraagd wat dat was, maar dat werkte dan niet bij mij.

Sylvia zei

Het voordeel van P is dat je reukvermogen sterk achteruit gaat. Ergo: ik ruik al die gore veel te zoete luchten van andere mensen niet meer! Hoezee!