zaterdag 18 maart 2017

Rechtbank zwijmel

Zoals de zaken er nu voor staan, voorlopig nog niet bij een rechter terecht. Advocaat en ik moeten andere aanpak kiezen van mijn probleem/meningsverschil/akkefietje met werkgever.

Dat betekent gewoon dat ik afgelopen week constant herinnerd werd aan andere zaken dan herstellen en bijkomen en even bijtanken. De pomp is nog steeds gesloten.

En zal voorlopig nog wel zo zijn. Ondertussen nog steeds tussen wal en schip want bij nabellen van de instantie waar ik nu onder val, gaf men aan dat werkgever wederom niets heeft gedaan. Dat hij daarvoor een boete kan krijgen, koop ik letterlijk niets voor. Want het resultaat van dit alles is dat ik geen inkomsten heb. Advocaat zei al dat dit wel te verwachten was, want hij heeft al aangegeven onbetrouwbaar te zijn. Dus blijf zelf de regie houden.

En toch heb ik mezelf de opdracht gegeven om dit weekend er niet (teveel) aan te denken (Roze Olifant) en vooral maar weer te blijven kijken naar alles wat wel fijn is om me heen. Blijft moeilijk, want ik word wakker met hoe ik eea nu weer moet aanpakken. Mijn stappenplan.

En dus voor de zwijmel een groep uit mijn tienerjaren. Altijd maatschappijkritisch. Was ik ook in die jaren en alweer vond men mij maar een vreemde Rode Vrouw. Groen was nog niet zo bekend toen qua kleur.

7 opmerkingen:

 1. Hopelijk kan je dit weekend de pauze knop eventjes indrukken van deze onrecht situatie ... batterijen opladen ...
  Heel veel moed en liefs,
  eva

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoom maar even lekker uit bij al onze zwijmels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vreselijke situatie...bah! wens je heel veel wijsheid maar vooral rust en acceptatie zodat je energie kunt opdoen om voort te vechten voor je recht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent en blijft een vechter. Hier sla je je ook weer doorheen. Moed houd houden.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Problemen met je werkgever? Vechten voor je rechten? Heb ik even gemist uiteraard. Ik ga even teruglezen want ik wil graag weten wat er gebeurd is en de stappen die je hebt moeten zetten. Vond het altijd al zo knap van je dat je steeds weer de moed op kon brengen om erheen te gaan. Je was daar niet op je plaats. Zo'n foute atmosfeer. Sterkte en het nummer, ja heerlijk! Jammer dat het voor jou nu misschien toepasselijk is... X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. VECHT VOOR JE RECHT. Misschien kan het programma RADAR iets voor je doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je binnenkort "goedemorgen" kunt zeggen tegen een rechter (of andere instantie) die een oplossing brengt! Sterkte! De muziek geeft hoop...

  BeantwoordenVerwijderen