vrijdag 3 maart 2017

Van onschatbare waarde


Afbeeldingsresultaat voor don't panic mr mainwaring gif


Gisteren een NIKS dag ingevoerd, want ik merkte dat mijn stresslevels steeds hoger opliepen en het aantal nachten dat ik wakker lag niet goed doorsliep, opliep, omdat ik het gevoel had dat ik de hele dag met niets anders bezig was dan met mijn werkgever, de instanties, met de advocaat, met de stukken voor de advocaat en oh ja, ook nog met de belastingdienst. Dus ik mocht de hele dag niks aan administratieve zaken doen. Moeilijk hoor, de laptop dichthouden. Wel gelukt.
Niet dat het iemand opvalt, want het is hier de grote stille heide, zonder schapen.

Ik merk dat ik minder goed en helder kan denken door de stress. Dat ik wellicht 'domme' besluiten neem of heb genomen. Maar goed: WIE kijkt er mee, wie zit er in de avond naast me op de bank met een kop thee en een dekentje. Of zegt: Joh....dit kan zo niet; Supervrouw/man to the rescue!
Er zijn tegenwoordig alleen nog maar digitale loketten. En dan krijg je elke keer een andere (callcenter) medewerker. Die jouw case niets zegt. En simpelweg digitaal je naar het volgende loket verwijst.

En omdat de ene instantie naar de andere verwijst en geen enkele instantie NU zegt: Oh....wat rot zeg, moet ik zelf maar weer gaan denken hoe ik dit ga oplossen.

Afbeeldingsresultaat voor superwoman quotes

Er zijn geen uitjes, geen leuke shopmiddagen of ergens even wat drinken. En zelfs gewoon ziek thuis zijn, bijkomen van alles, is geen optie. En toch moet ik ook daarvoor zorgen: WEL leuke dingen zien en dan ook doen. Zelfs als ik daarvoor iets moet investeren. Omdat het rendement hoog is (meer energie). Merk ook dat ik me een beetje opsluit in huis. Ook dat moet ik niet doen. Ik hoef me voor niemand te verbergen.

Ik moet in aktie komen en blijven komen. Mijn eigen Supervrouw  zijn.

Eerst maar eens kijken of ik nog spullen heb die ik kan verkopen om de advocaat te betalen. Had ik nou maar een leuke tekening van Trix...kon ik er zo een paar duizend euro voor krijgen. Althans dat dacht de bezitter van deze tekening. Keek hij even op zijn neus dat de experts er toch veel minder voor wilden bieden. Leuk tv-programma van Max: Van Onschatbare Waarde.
 
 

Afbeeldingsresultaat voor tekening beatrix jeugd zon
 
 
 
Ik had voor vandaag een tripje naar de markt op het schema staan, maar ik vraag me heel hard af of dat slim is. Oh...het regent al. Tripje afgelast. En ik heb er de energie ook niet voor.

Beter dan maar een la uitruimen en opruimen. Goed voor het hoofd.
Opruimen, ruimte maken. In controle blijven. Laat het niet zo zijn dat dit soort werkgevers jou eronder krijgen. Never nooit. Ook ik ben van onschatbare waarde. Laat ik dat nooit vergeten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3 opmerkingen:

 1. En zo is het: JIJ BENT VAN ONSCHATBARE WAARDE!!!!!!
  Ik stuur je een virtuale arm om de schouder.
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent het superwaard om gezien te worden, al lijkt het er nu niet op. De wind zal,ooit gunstiger staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel moed en kracht. Je bent het zo waard!
  Warme knuffel,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen