dinsdag 1 oktober 2013

Oktober; kachel aan!

Vond het koud vanochtend. Het was in huis inderdaad niet meer de relatief warme 19 graden, maar 17. Toch deed ik de kachel niet aan; ik ging vanochtend een rondje fietsen om wat zaken af te geven en op te hangen her en der waar  ik woon. Dus niemand thuis en stoken voor niemand is een beetje zonde-geld.

Uiteraard had ik alweer mijn sollicitatierondje gedaan. Soort van onderdeel van mijn werkdag. Zo noem ik mijn weekdagen maar en het weekend voelt dan nog steeds als weekend.

Toen ik thuiskwam scheen de zon heerlijk en in de zon voelde het prima. Kon nog best hoor in de zomerjas op de fiets. Ik had wat administratieve taken af te handelen, o.a. heeeeeeeeel veel twitterberichten de wereld insturen, maar wilde eigenlijk nog wel eventjes de fripse buitenlucht in. Wie weet gaat het later in de week regenen en dat fietst toch stukken minder leuk.

In de zomerjas weer lekker op de fiets en nu bij een naburig tuincentrum binnengelopen. Kijken kijken en weinig kopen. 6 winterviolen en 2 grote kaarsen met 50% afprijzing. Dat is leuk zakendoen.
En heerlijk rustig op een doordeweekse dag in het tuincentrum. Inspiratie genoeg opgedaan. En dat is altijd fijn.

Eind van de middag voelde het fris in de woonkamer. Het was nu alweer maar 18 graden, dus dacht ik, ach...het is oktober, doe maar lekker even aan die CV.

Zo direct nog even sleutelen aan de website. Mmmmm....da's best een lange werkdag als je zo bekijkt :)
Gelukkig staat de recoder al ingesteld op het opnemen van Soggy Bottoms op BBC. Nou ja...dat effect heeft Paul Hollywood gewoon op mij.
4 opmerkingen:

 1. Hier nog geen verwarming aan gehad....s'morgens en s'avonds is het maar fris
  maar als de zon even door de ramen komt (we hebben grote ramen) is het gelijk
  warm!
  Nog even genieten van dit nazomerke
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chips, heb ik soggy bottoms weer gemist. Ik ben gek op die programma's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zondagavond om 19;00 uur (dacht ik) komt de herhaling weer op BBC2. Heb het in mijn lunchpauze gekeken...was erg de moeite waard!

   Verwijderen
 3. Hier ook de verwarming nog niet aan gehad. Wel soms wat fris, maar dan is een plaid en dikke sokken aan voldoende. Hier schijnt wel vanaf de ochtend tot een uur of 3 in de middag de zon lekker gratis naar binnen... dat dan weer wel!

  BeantwoordenVerwijderen