vrijdag 11 oktober 2013

Ontbijten en dan pleite

Nou ja...dat klinkt wel erg cru, maar toevallig was mijn zoon even in Nederland en zaten hij en mijn dochter onze agenda's te vergelijken wanneer we met elkaar iets konden doen, bij voorkeur uit eten, met zijn drietjes.

Bleek dat we eigenlijk helemaal geen tijd (ja, ook ik, baanloze) hadden door werkafspraken en dat het enige gaatje gisterenochtend was.

Dus gezellig samen onbijten buiten de deur.

Ontbijten bij La Place 


En wat geniet ik dan van mijn volwassen kinderen. Hoe leuk ze zijn en wat een gave dingen ze meemaken. Dan voel ik me wel heeeeeeeeeeeeeeeeeel saai hoor. 

Na het ontbijt bracht zoonlief me naar Amsterdam waar ik naar een banenmarkt moest en in de middag treinde ik vandaar door naar Haarlem, waar ik ook aanwezig moest zijn bij een groot evenement. Lekker netwerken. 
Blij dat er een OV-fiets was, want het was net iets te ver lopen en bussen rijden daar zeer onregelmatig. Nu kon ik tussen de buien door van  het naar het station fietsen. 

Bij terugkomst snel even wat voor mijn netwerkbijeenkomst van vandaag gehaald, dat voelt het net als een echte verjaardag waar je tenslotte ook vaak trakteert op het (net)werk :).

Dus weer een jaartje ouder. Ben benieuwd wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren. 

6 opmerkingen:

 1. Er is er een jarig hoera, hoera, dat kan ik niet zien, maar dat ben jijjjjjjj!!! Nog van harte. Hoe jong ben je geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. t eerste wat ik denk; je had toch wel de kortingbonnen bij je?
  Ben je jarig >? gefeliciteerd. liefs en fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, proost op een leuke nieuwe baan!
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd ! Beetje laat, sorry. Leuk om te lezen dat jij ook zo geniet van je oudere kinderen. Ik geniet ook zo van mijn dochter. Zij studeert in Amsterdam en het gaat gewoon heel goed met haar. En de gave dingen die ze allemaal doet en meemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen