zaterdag 9 april 2016

Op je heupen-zwijmel

Aangezien mijn moeder deze week ook haar andere heupgewricht heeft laten vervangen door een kunstgewricht kan ik niet anders dan een heupenthema kiezen.


Zo soepel als Shakira bewoog ze al nooit, maar ze is volgens haar arts wel soepeler dan de gemiddelde vrouw van haar leeftijd (75+). Wat ook weer fijn voor haar vriend is.

Maar eigenlijk dacht ik vanochtend direct aan onderstaande heerlijke Ja Zuster, Nee Zuster meezinger/danser:



Zodra je op krukken een trapje kan op- en aflopen dan schoppen ze het ziekenhuis uit, meestal al na 2 of 3 dagen na de ingreep. En de dag na de operatie, hoppa....het bed uit en direct lopen. En het wonderbaarlijk is, dat je dat ook kan. 

Hoop dat ze snel de Twips kan dansen! 

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke, toepasselijke zwijmels. Ik wens haar een heel spoedig herstel.

Albert y Mara zei

Wij wensen jouw moeder een spoedig herstel toe. Hopelijk mogen wij allebei de 75 halen. Voordat we het weten is het zover. Minder *WINK* dan 10 jaar nog te gaan!
De clip van ja zuster, nee zuster spreekt ons het meeste aan.
Fijn weekend en tot volgende week met ZoZ.

MelodyK zei

toepasselijke zwijmels inderdaad... ik wens je moeder van harte een snelle genezing toe... en ja dat ziekenhuis gedoe, zou haast willen zeggen ' breek me de jeweetwel' niet open...
ik kon mijn man de volgende dag ook al weer ophalen...

Fijn weekend

Jokezelf zei

Het lijkt mij heel lastig om twee/drie dagen na een heup operatie alweer goed te kunnen lopen. De geneeskunst staat toch voor niets tegenwoordig. Ik moet binnenkort een nieuwe knie en ik zie daar huizenhoog tegenop. Vooral vanwege het dansen, wat ik erg graag doe (en nu ook niet meer goed kan, dus dat zou dan hetzelfde blijven - of misschien toch beter worden?) Nou ja, als de Twips weer kan, dan lukt de rest ook wel. Wens je moeder maar beterschap!

Petr@ zei

Ik kan de filmpjes niet bekijken maar ken de nummers wel, heel leuk, vooral die Ja zuster, nee zuster.
Wat gaat dat tegenwoordig snel met die operaties, dat je zo snel weer uit je bed moet, maar het werkt wel! Mijn stiefvader is zo zoetjes aan de bionische man, met kunstheupen, kunstknieen, zelfs een kunstschouder!
Beterschap voor je moeder!

Trees zei

Haha, die past goed bij je thema, deze zwijmel!
Fijne zwijmeldag verder nog!

Ria zei

Dans er maar lekker op los.
Leuke clip
Groetje, Ria

Unknown zei

Ik wens je moeder een voorspoedig herstel..

Dwarsbongel zei

Beterschap voor je moeder!
De eerste echtgenoot van mijn vrouw heeft nog een tuin aangelegd voor Carla Lipp, de zangeres van dit lied, en zij is er ook op bezoek geweest.

Joanne zei

Heel veel beterschap voor je moeder. En wat een toepasselijke zwijmel.

Liefs Frederique