zondag 14 augustus 2016

Hop on the bike, Ike!

Vanochtend wakker met een gevoel alsof ik nog onder water zat, de wereld boven water buiten bereik leek en dus maar lekker in de tuin gaan poeren. Voortuin eerst want die ligt nog in de schaduw dan. Nou ja...achtertuin ook, want nog steeds bewolkt.

Doe nou maar weer die oude truc; denk dat je op vakantie bent. Wat zou je dan doen?? En nou niet in je vijvertje duiken en denken dat dit een zwembad is he.

Lezen - dat komt goed uit; gisteren een enorme stapel boeken en tijdschriften bij de bieb gehaald. In de zomer mag je 2 x zoveel meenemen.

Leuke dingen zien - mmmm...hoe gaan we dat invullen, met 3 euro op de betaalrekening?

Andere culturen leren kennen - meet the schoonfamilie. Of de ex-man. Geheel andere culturen.

In de zon genieten - dat kan dus nu - de zon schijnt!!

Gisterenavond hadden 2 buren in de buurt een feestje dus vanaf 2 kanten muziek en gezelligheid en barbeque-luchten. Heb maar een wijntje genomen om het voor mezelf een beetje feestelijk te krijgen en gelukkig lukte dat. Na 2 wijntjes. Wel goedkoop als je weinig drinkt. Is het effect des te groter. Ook met Chateau Migraine.

Even een stukje fietsen en dan niet om Pokemon te spelen, maar gewoon om te fietsen in de zon, ergens op een bankje een boekje van Martin Bril lezen en een lekker koel flesje water drinken.

Denken wat ik deze week ga doen want morgen heb ik vrij genomen. Ik zag dat er mooi weer aan zat te komen en aangezien iedereen op mijn werk vakantie heeft genomen of straks nog gaat, vond ik het wel een goed idee een lang weekend te nemen. En ook omdat ik toen dacht dat ik die woensdag al elders zou gaan werken. Ik zat in mijn hoofd al bij een nieuwe werkgever.

Het is nog niet mijn tijd kennelijk.

Keek naar een aflevering van Modern Family en kreeg een flashback van toen ik nog durfachtig was. Ook ik ging bij een heer op bezoek met alleen mijn regenjas aan.  Gelukkig kwam die jas niet vast te zitten in de roltrap zoals bij Claire. En achteraf zei hij me dat hij dat wel enorm stoer vond, want stel dat een collega van hem me onderweg aanhield bij een alcoholcontrole of zo...Wat dan?  Tsja...was gelukkig wel een lange jas.


Waar is die vrouw gebleven?
3 opmerkingen:

 1. Dat lef van toen is bij mij ook uitgestorven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naarmate we ouder worden, is het gedaan met de lef. We blijven hangen dikwijls in het stuk(je) zekerheid dat we hebben, al dan niet noodgedwongen.
  Geniet van je vrije dag en jammer van woensdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh jaaaaa, die aflevering hahaha. Nou dat lef heb ik nooit gehad hoor. Ook geen lange jas trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen