maandag 29 juni 2020

Sollicitatiecommissie

Even relaxen met een komische Downton Abbey clip:


U begrijpt dat deze serie mij een beetje in de ban had. Onschuldige verslaving. Toch? 

BBC First is nu begonnen met de hele serie alweer vanaf het begin uit te zenden op weekdagen en op zondagen alles van de week, bingen achter elkaar. Ze zijn 'gestopt' bij de laatste aflevering van serie 4. Ben benieuwd of er nog meer afleveringen van serie 5 en 6 (de laatste) worden uitgezonden. 

Wat ik ook - nu al na 2 afleveringen van de 4 van serie 9 - mis is Vera op de woensdagavond. Opeens een 'Nederlandse Engelstalige detective. Die me niet zo kon boeien. Dus fijn dat ik haar toch nog even zag. Op een onverwachte plek. 

Heerlijk!

Iemand van jullie een onschuldige (kijk) verslaving?










12 opmerkingen:

klaproos zei

:-) gelukkig niet:-)

hier staat weken de tv niet aan ..
ik ben nu verslaafd aan iets anders :-)

xxx

Lot zei

Gisteren even verslaafd aan Shetland, ze allemaal achter elkaar gekeken. Het was de eerste keer dat we bingewatchten (schrijf je dat zo?)
Partner vond het prettig, ik hou ervan om de spanning erin te houden en een weeek te wachten.

Marlou zei

Ha Cellie,

oh heerlijk!!
Downton Abbey... ja... daar was ik destijds ook verslaafd aan.
Ik bleef er zelfs voor thuis.
Ik heb alle afleveringen van Homeland gezien.
En alles van de Familie Kruys.

heerlijk om zo'n verslaving te hebben... Kan geen kwaad vind ik!

Groetjes van Marlou

.

Siebrie zei

Geen kijkverslaving, maar een leesverslaving: de Harry Potter fanfics! Verhalen door amateurs die de personages uit de boeken nemen en daar hun eigen verhalen voor schrijven, van 500 woorden tot 25 hoofdstukken. Echt escapisme.

pourquoi pas ??? zei

Ik was dol op Downton Abbey maar zoals ik al eerder schreef op het laatst werd het zo zoet dat ik niet meer zo genoot, nou ja behalve van die 2 oude dames dan. De film was in 1 woord supersaai.

berber zei

Midsomer Murders, maakt niet uit hoe vaak het herhaald wordt, ik kijk elke keer weer. En op BBC Entertainment zaterdagavond naar Inside nr. 9, geweldig leuke en aparte serie.

Min of Meer zei

Ja ik was zeker verslaafd aan Dowton Abbey. Heb de hele serie twee x gezien 💙

mirjam kakelbont zei

Nee, ik heb geen (kijk)verslaving. Door omstandigheden heb ik Downton Abbey gekeken. Ik vond het geweldig. Ik ben geen tv of serie kijker.
Ik lees bij jou wat ik heb gemist (-:

Janne zei

Het 8 uur journaal, ik moet het zien! Om 8 uur!

Alice K. zei

Downton Abbey heb ik meerdere malen gezien. En heb ook Belgravia gezien. Ik ben gek op series. Even helemaal weg uit je eigen leven... Helemaal verslingerd aan de verfilmingen van de boeken van Jane Austen: Sense and sensibility, Pride and Prejudice...
Van Vera stonden de laatste 2 afleveringen van seizoen 9 op NPO start, heb ik dus ook al gezien... Zijn nu nog 2 dagen beschikbaar. Groetjes, Alice

mrs H. te B. zei

Downton Abby en andere kostuumdrama's. Onlangs zag ik Delicious - prachtige serie! en heel veel detectives! Call the midwife. Niet zo gek dat ik altijd tijd tekort kom...

nicole orriens zei

Ik geloof het warempel niet! Behalve dan Koreaanse drama's....