dinsdag 28 mei 2024

Vergeten, deel 2

Stond mijn fiets al in het fietsenrek te manouvreren, toen ik zag dat ik mijn toegangsdruppel voor mijn werk was vergeten. Reuze onhandig, want die gebruik ik vele malen per dag, omdat alles bij de opdrachtgever is gesloten voor de gewone man. Zelfs naar de wc kan je daar niet zonder die toegangsdruppel.

Dus maar weer terug dan. En weten dat je de bus mist, die over 2 minuten zou komen. En dus de trein ook. Maar niet miepen. Ik ben altijd te vroeg, nu dan maar een keertje niet.

Hoppa, dezelfde route nogmaals (Groundhog Day) en ik voelde me toch al niet zo energiek. Maar ja, wel extra beweging hierdoor dus bekijk het positief. En het is droog!

Er ging nu wel een tussentrein en uiteindelijk was ik slechts een kwartiertje later op het werk dan mijn eigen planning en gewoon op 'normale' tijd. Niet eens te laat. Wel vollere trein, maar ook al helemaal aan gewend dat dit mijn 'normaal' is, dus ook niet heel dramatisch. Wel grappig dat de luitjes die tegelijk of zelfs later binnen rolden ook tegelijk met mij inpakten en weggingen. Doe ik kennelijk iets fout.

Veel kunnen doen. Dat is fijn. En kreeg nu mensen wel aan de telefoon die voorheen nooit opnamen. Afspraken kunnen maken en daardoor minder af te vinken 'taakjes'. Heel belangrijk in mijn vak. Not!

Eigenlijk ging de dag snel voorbij. Oh ja; ik nam een paar uurtjes vrij om bij de presentatie van het laatste boek van mevrouw Mizee te zijn. Op uitnodiging. Even iets leuks om naar uit te kijken. Plus een lieve en bijzondere dame vroeg me ook om plannen met haar te maken. En dan treuzel ik zelfs daarmee!!!

En nu alweer thuis. Even eten maken, iets wat energie-opwekkend is. Dus ga wel lekkere Brocolli wokken met paprikareepjes en wat er nog verder op voorraad is. Iets groens en gezonds. 


Op tijd naar bed, nadat ik heb genoten van een terug te kijken aflevering van Vera, Engelse detective serie op RTL 8 momenteel. Al eerder gezien, maar geniet van nieuwe details zien, juist door die herhaling. 

Dan voel ik me ook minder dom, vooral omdat Vera zo heerlijk onaangepast is. Dat ben ik denk ik ook. Komt natuurlijk ook door al heel lang alleen zijn. Kinderen uit huis, geen partner. Hoor eigenlijk dan nu een aantal katten te nemen. Of een satisfyer. 





5 opmerkingen:

izerina zei

Goed,dat je gezond kookt na een zware dag

liesjedeventer zei

Die satisfyer moest ik even googelen!

Petra zei

Ik zou zeggen: waarom niet allebei? Zolang je ze maar niet bij elkaar in de buurt laat komen.
Ik wens je vandaag een dag met een zonnig humeur!

mrs H. te B. zei

Wat Petra zegt wilde ik ook al zeggen. Alhoewel, laat die katten maar zitten!
En als je standaard meer werkt dan waarvoor je betaald wordt doe je inderdaad iets heel erg fout (ik heb dat echt afgeleerd,et schade en schande...)

Sylvia zei

Een satisfyer sowieso.
Die katten, daar kun je nog wel zonder.
Die dame kan prima wachten, die vergeet zelf ook wel eens te reageren nl.