donderdag 20 juni 2024

Buiten!

Voor het eerst in tijden, naar mijn gevoel dan, weer lekker buiten in de tuin kunnen werken. En op een tuinstoel kunnen zitten lezen. Zelfs de parasol opgezet. Dat gaf direct een zomers gevoel. 

Was vroeg op, direct de was in de machine aangedaan en de badkamer een sopje. Administratie gedaan en die van mijn moeder. 

En dan heerlijk even buiten een kopje koffie kunnen drinken. 

Genieten!

Maar ook zien dat ik echt wat dingen in de tuin moet doen. Door alle regen veel verlept, want te nat en door de slakken veel opgepeuzeld. Zelfs zevenblad. En lange sprieten in het gras. Mijn pioenroos gaf vorig jaar heel veel bloemen. Nu twee en die waren ook verlept door de vele regen. Kon ze zo weggooien, zonder dat ze open zijn gegaan. 

Jullie genoten van buiten kunnen zijn met zon?





3 opmerkingen:

Sylvia zei

Ik ben weinig buiten geweest gisteren. Wegens geen puf. Ga het vandaag inhalen: ik heb diverse taken voor mezelf waarvoor ik de hele stad door moet, en weer terug, en naar Pijnacker et cetera. Komt wel goed dus :)

izerina zei

Je bofte net een mooie dag vrij

Anoniem zei

Zat ik eerst nog te mopperen op al die regen was dat ineens over. Natuurlijk geen pretje , maar als ik elders op de wereld die hoge temperaturen zie, dan ben ik blij dat ik door de regen moet. 50 graden op sommige delen van de wereld . Daar moet je toch niet aan denken. Tegen regen kun je je kleden, maar wat te doen met zulke hoge temperaturen???????