donderdag 25 juli 2024

Something rotten in the state of Denmark

Zou volgende week nu wel samen met mijn moeder naar het ziekenhuis gaan, voor de vervolgafspraak, dus geregeld dat ik alweer een dag vrij kan krijgen (lastige periode, iedereen vrij, voel ik me nog schuldig ook dat ik alweer weg moet), een auto geregeld (ook lastig want F1 weekend in België en autoverhuurbedrijf stuurt daar hun hele wagenpark heen. Dus weinig keus. Auto is even nodig want rondom station waar ik moet zijn rijden wekenlang geen treinen).
Mijn broer uit het buitenland wilde daar ook graag bij zijn, dus ook hij bijna ticket geregeld en vrij genomen en ook hij bezig een auto te regelen.

Heeft de zelfbenoemde medische contactpersoon de afspraak afgeblazen. De schoonzus. Zij had even gebeld met het ziekenhuis of die afspraak echt wel nodig was. Niet eerst even bellen met mij. Ik had haar geïnformeerd over de afspraak, ook omdat de bevestigingsbrief bij mijn moeder in de brievenbus lag. En ook even geplakt en geknipt wat ZIJ schreef over die afspraak (moeder hoeft niet mee!), dat moeder mee moest.

Dat afzeggen las ik pas gisterenochtend in de trein en was echt zo...tsja..van alles en nog wat. Verbaasd en ook weer niet want zo fokking voorspelbaar. Ook het verslag van de casemanager daar vond ik wat van. Want broerlief was daar online bij geweest, maakte als een pro aantekeningen van wat er gezegd is en dat klopt niet met het verslag.

Dat verslag is dan aangeleverd als plak en knipwerk door schoonzus. Dus ik zou heel graag de originele verslagen willen zien. Die toegang daartoe zou ik in mei krijgen, maar is nog steeds niet - door schoonzus - geregeld.

Er is iets rot en ik ruik het.



Als tegenwicht voor die rotlucht een kast in elkaar gezet voor in de tuin, waar ik mijn stoelkussens (hopelijk) droog in kan bewaren gedurende de buitenzitmaanden. Toen ik twee weken geleden een auto huurde *voor snot dus* ook maar even iets gedaan waar ik een auto bij nodig heb. 

In de herfst leg ik ze weer in de schuur. Meer kussens dan stoelen en ook mijn stoelen moet ik nog beitsen net als mijn tafeltjes en ook wil ik nog een nieuw buitenkastje maken, het huidige staat op instorten, maar ook die onderdelen eerst in de beits zetten anders is het volgend jaar ook rot.

Zo blij met mijn nieuwe parasolvoet. Niet meer bang zijn als er een beetje wind staat dat dan mijn parasol weer overdwars ligt. 

Overdwars!

3 opmerkingen:

izerina zei

Je had het bijna kunnen verwachten

Jo zei

Not only in the state of Denmark, dat blijkt wel weer! Wat een ellende toch elke keer.

Wat ben jij handig trouwens, dat je zo zelf een tuinkast in elkaar zet. Chapeau! Dat beitsen zou ik eigenlijk ook eens moeten doen.

En zo'n zware parasolvoet is inderdaad ideaal. Ik heb er eentje met aan één kant wieltjes zodat je hem (met enige moeite weliswaar) kunt verplaatsen.

Fijne dag!
Jo

nicole orriëns zei

Jeetje, wat ontzettend vervelend allemaal, ik voel helemaal met je mee. Waar bemoeit je schoonzus zich in vredesnaam mee.