dinsdag 22 oktober 2024

Voor nada de noppes

Zo enorm druk op de heen- en terugweg in het OV. Moest iedereen vandaag verplicht op kantoor werken of zo? Enfin. Ook weer overleefd. En dacht bij de bushalte dat ik al eten klaar had staan; alleen opwarmen. 

Dat geeft lucht.
Ruimte.
Overzicht.

En straks Vera terugkijken. Ook fijn.

Wederom een lange dag op de andere werkplek. Aan het front zeg maar. Waar alle belangrijke piepeltjes etc kunnen 'zien' dat er iemand zit van ons kantoor. Ik overweg een opblaaspop. Kleed ik leuk aan en dan kijken hoe gezien ik word.

Jammer dat in de middag de opkomst Nul was. Geen zin op om de gemaakte afspraak te verschijnen. Worden allemaal aangeschreven en sommigen reageren dan ook door een nieuwe afspraak te maken. 

Heb me wel voorgenomen me het zo comfortabel mogelijk te maken daar. En altijd, altijd op tijd weg. Al ben ik nog steeds de laatste, want iedereen spurt voor vijven weg en dan gaat de deur dicht en moet je via de dienstuitgang vertrekken. 

Het verjaardagsfeestje, zeg maar feest, was zeer geslaagd. Locatie was heel geschikt, de kleintjes hadden lol, de ouders even niet hoeven opletten de hele tijd, hij had voor zeer goede catering gezorgd bij een toko in zijn oude woonplaats die iedereen kent als heel goed. Leuk te zien hoe goed ze zijn in organiseren van dat soort dingen en ook hoe hecht hun vriendenclub na al die jaren nog is. En dat die jongens mij ook nog kenden en vroegen of ik wist wie ze waren. 

Nu mannen met baarden en kinderen. Erg leuk. Heel erg leuk. 

Ook fijn dat mijn zus met mijn nichtje er was. Zijn vader met vrouw en kinderen; kortom een grote mix van alles en iedereen die ze dierbaar zijn. 












3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat was een dag met een gouden randje, met veel warmte en genegenheid. Prima dat je zo goed mogelijk voor jezelf zorgt, zowel thuis als op het werk.

Thea zei

Wat ‘n leuk feest! Je schrijft ‘mijn zus’……..ik neem aan dat je ‘mijn dochter’ of ‘zijn zus’ bedoelt

nicole orriens zei

Fijn dat het een prettig en geslaagd feestje was!