zaterdag 28 september 2024

Ongelijk gekregen

Hehe...eindelijk de brief met de Beschikking ontvangen. Die was een paar dagen zwevende.

Bezwaar tegen de aanstelling van mijn broer als B ewindvoerder voor mijn moeder is afgewezen en beschikking geeft aan dat hij zowel BW als mentorschap krijgt. 

Doorslag gaf de wil van mijn moeder geeft de rechter aan. En ze geeft in het handgeschreven kladje aan dat zij dit wil. Let wel, toen was ze al gediagnosticeerd met gevorderde Alzheimer. En zo manipuleerbaar als de neten. Ook omschreven in ons bezwaar en ook hoe bang mijn moeder voor mijn broer is als hij weer eens sturm und drang-achtig doet.

Ook in de verslagen van de Keesmanager geeft mijn moeder aan dat ze wil dat mijn broer dit gaat doen, want hij woont dichtbij.

Verslagen waarvan ik mijn schoonzuster verdenk die enigszins aangepast te hebben. Want het origineel kregen wij nooit. altijd Plak en knipwerk.

Maar goed; ik laat het rusten. Ga niet in beroep, want nul zin. Kost alleen maar energie. 

Maar meedoen aan deze gekte, dat doe ik niet meer. 

Kreeg nog een app-reminder van incestbroer of ik die fake rekening al had betaald. 

Nope!! Zoek maar lekker zelf uit, firma List en Bedrog. Ik werk er niet aan mee. Mijn moeder financieel leegzuigen. En dat even aan alle broers en zussen gemaild.

Oh ja, voor de beeldvorming. De aanvragende broer heeft direct van de rekening van mijn moeder zijn griffiekosten naar hemzelf overgeboekt. Zo armlastig is hij. En heeft het beste met onze moeder voor.

Blij met mijn glas Fins water. Met ijsblokjes. Heel transparant!


7 opmerkingen:

Bertiebo zei

Ik denk niet dat het je helemaal gaat lukken, maar hopelijk kun je het nu toch wat beter van je afzetten!

Mevrouw W. zei

Jammer...

Anoniem zei

Voor je gemoedsrust is het goed dat er duidelijkheid is, definitief en onherroepelijk. Je hebt er alles aan gedaan om.een andere uitslag te krijgen, nu dit niet gelukt is, zou ik het ook aanvaarden en laten rusten. Geen energie meer stoppen in iets wat je niet kunt veranderen.

Janny zei

Wat verdrietig voor jou en voor je moeder. Ik wens kracht toe zodat je, zoals je aangeeft, dit naast je neer kunt leggen. Dat je weet dat jij 100% hebt gegeven om een andere beslissing voor je moeder te krijgen. Bij deze een arm om je schouders!

Luz zei

Ongelooflijk....😪

Alice K. zei

Je hebt je best gedaan om deze uitkomst te voorkomen... Het is niet gelukt. Heel verstandig om het nu helemaal los te laten... zal lastig zijn, maar wel het meest gezond voor jezelf. En je kunt je moeder nog bezoeken en haar aandacht geven en haar laten weten, dat je van haar houdt.
Veel sterkte!

Griemmank zei

Soms verlies je gewoon de strijd en dat is vreselijk naar. Je hebt je best gedaan en meer kun je als mens niet doen. Het lijkt me erg moeilijk voor jou om dit van je af te zetten en los te laten. Dat zal alleen maar lukken als je moeder er niet meer is. Is er helemaal niemand in je familie die er hetzelfde over denkt als jij?