donderdag 30 juli 2015

Aantrekken

Van alles vloog door mijn hoofd. Wat moet ik aandoen, maar wel dan iets wat aantrekkelijk is, maar tegelijkertijd ook heel makkelijk uit te doen is, knopen aan de voorkant, of helemaal geen knopen, klitteband, Duct Tape??

 Heb ik nog wel matchende setjes (niet die grote witte Zeeman-onderbroeken, maar iets waar Nog in Werking in staat), heb ik nog ergens in de panty/kousenvoorraad panties, is dat nodig, is dat niet over the top, kan ik niet gewoon een broek, maar ja, wat voor schoenen en oh shit, teennagels bijslijpen en lakken, oh ja...de rest ook bijtrimmen.


Hoe deed ik dat ook alweer jaren terug, wat droeg ik toen; schoenen, met zonder sokken, wat voor kleur, uberhaupt sokken..was het een jurk, een setje..een rok...een joggingpak???

En daarna moet alles ook nog weer aan, thuis gebruik je vaak je bejaardenschoenlepel - lekker sexy - neem direct ook je depends mee.

Oh ja, en in verband met de Volle Maan ook maar een baardtrimmertje mee, want het groeit nu natuurlijk tegen de klippen op die 3 haren op mijn kin.

Wat een toestand!!

10 opmerkingen:

 1. Meid, wat ben je in vredesnaam van plan? Ik lig hier in een appelflauwte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Heerlijk lezen dat jij al schrijft wat ik dacht!!!!!!!!

   Verwijderen
 3. Hahahahaha... laat ons weten hoe het afgelopen is?? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ga je een striptease geven of paaldansen???
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O hemeltje, is het zo ver? Gewoon genieten. Want je bent wie je bent, met of zonder gelakte teennagels (al is dat natuurlijk wél heel sexy).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je een date of moet je voor een uitstrijkje haha?
  Laat ons niet langer in spanning!

  BeantwoordenVerwijderen