zaterdag 12 september 2015

Feestje zwijmel

Is het leven een feestje? Niet voor iedereen en soms vaak en regelmatig op maandag voor menigeen ook niet.

Maar blijf je kijken naar juist de kleine dingen die wel goed gaan of die gewoon 'gaan' (hoeft dus niet eens goed te zijn; soms is het bijzondere al dat er beweging is; gang, dan is het wel een feest. Dan ben je de gangmaker op je eigen feest. Ik moet dus beter leren die gangmaker te blijven. Om het feestelijk te houden. En de zwarte hond op afstand te houden.

Blijf dus mijn zegeningen tellen en goed voor mijzelf zorgen. En denk niet dat een beetje aandacht voor die twee vetbollen op mijn lijf betekenen dat iemand van MIJ houdt.

7 opmerkingen:

 1. En vooral zelf de slingers blijven ophangen. Dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal met Marja eens!!! Zorg goed voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga zo door; veel succes en vooral plezier gewenst.
  Misschien een goed idee, om eerst zelf fijn je eigen slingers te maken en die dan op te hangen?
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan niet zeggen dat het leven een feestje is, maar ik kan wel zegen dat er heel wat momenten zijn dat het goed is zoals het is.
  Wees lief voor jezelf,
  Big hug

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van je vorige log werden we allebei niet echt vrolijk. 11 september of Nine-Eleven is onze trouwdag en dat was gisteren 44 jaar geleden. Nog steeds "en amore".
  Dan over deze log: gewoon jezelf blijven en je niets aantrekken wat anderen over je denken. Jij bepaalt je leven, jij bent de dirigent, en niet anderen. Suc6 en liefs van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed voor jezelf blijven zorgen en genieten van de mooie momenten. Het leven is niet altijd een feestje, maar je kunt er zelf wel wat van maken. Je bent een doorzetter en volgens mij een heeeeeeel lief mens. Je komt er wel!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben nooit bevriend geraakt met Frans, dus ik heb even een vertaalhulp ingeschakeld. Tja, van altijd feesten word je ook doodmoe. Ik luister het op de koptelefoon omdat mijn lief al slaapt, en ik vind het wel erg schetteren, alsof het desondanks de hele buurt in zijn slaap wil storen ;)

  BeantwoordenVerwijderen