zaterdag 26 september 2015

Verliefd zwijmel

Onderstaande song ging deze week door mijn hoofd. Hoe echt was het gevoel als diegene helemaal niets meer laat horen, geen moeite doet om 'zijn lekkere ding' toch te overtuigen dat het wel goed zit. Ondanks mijn bij twijfel niet inhalen.

Nou is dit lekkere ding deze week gezellig met zoonlief uit eten geweest. Ergens in een oude tramremise in de Hoofdstad en dat was toch een partij gezellig. Gewoon weten dat het goed zit tussen ons, dat ik geen extra moeite hoef te doen en de liefde stroomt.

En wat een fijne vent is die zoon van mij geworden. Op zoek naar een huis voor hem en zijn vriendin en zich heel erg bewust van beginnersfouten op koopgebied. Door zijn enorme studieschuld kan hij zich eigenlijk bij de meeste banken slechts een garagebox permitteren, behalve bij een aantal banken die snappen hoe de historie van die studieschuld in elkaar zit.

Maar goed; vertelde hem in het kort wat ik had meegemaakt met de potentiele meneer en hij snapte dat ik geen behoefte had aan moeilijk gedoe. Wel grappig dat toen ik hem een paar weken terug vertelde dat de man met hond jarenlang mijn minnaar is geweest hij even achter zijn oren krabte. Toen ik hem vroeg wat hij dan dacht wat ik ging doen als ik op vrijdagavond vertrok en zaterdag weer terugkwam, lachte hij een beetje knullig. Zo van "Oh ja, mijn moeder is ook nog een vrouw".

Nog steeds en nog steeds behoefte aan warmte en liefde. Dochterlief viert deze dagen het Offerfeest en had een hele partij heerlijke cupcakes gebakken in mijn keuken (zij heeft geen oven). Een aantal ook voor mij achtergelaten en de rest op een mooie schaal voor haar schoonfamilie. Lief en lekker. Nu zit ik nog te wachten op dat halve schaap!10 opmerkingen:

 1. Kan jij een half schaap op? Zo hé ...
  En ja, moeders hebben meestal geen seksleven in de ogen van de kinderen. Vreemd soort ontkenning. Arme geschokte zoon. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas Whitney is ten onder gegaan aan de drugs. Gelukkig heeft ze ons mooie muziek nagelaten zoals deze. Ik heb moeten glimlachen om je relaas en ook om de opmerking van Marja. Ook ik heb twee zoons, weet er dus alles van, zeker toen ze zo oud waren als de jouwe nu.
  Grtz Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh vertel mij niets over zoons, een brede lach siert mijn gezicht.
  Arm schaapje

  Fijn herfstweekend,
  zonnige groet, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig blog... en ja hoe kinderen denken over dat deel van hun ouders' leven... blijft wel hilarisch eigenlijk... maar ja, wat dachten wij daarvan op die leeftijd toen? (retorische vraag hoor, je hoeft niet te antwoorden *grinnik*)

  Fijn weekend hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ooit mijn zoon wijsgemaakt dat wij HET alleen op kerstavond deden. Gemeen he? Hij geloofde het ook nog alhoewel met veel twijfel.....grappig: niets over het sexleven van ouders willen weten maar toch.....! Nu, na een aantal jaar samen te zijn met zijn vriendin weet hij ietsje beter hoe het werkt ;) Ingrid (SE)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kinderen denken dat hun ouders als oude wrakken geboren zijn ;-) Allemaal hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja, die onschuldige kinderen...
  Knap gemaakte muziek, maar haar stem is me een beetje te schel.
  Doet me ook denken aan die achtergrond"muziek" die te pas en te onpas over je uitgestort wordt in winkels en winkelcentra en meestal van dit soort stemmen uit daarvoor ongeschikte luidsprekers...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou wat je zegt Dwarsbongel, de manier van afmixen in de VS is akelig schel en scherp. En ik ben daar dus ook niet zo'n fan van.
  Haar langzame nummers heb ik liever.

  tja ouders en sex...ieuw.... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens onze jongste zoon hebben wij ´het´ drie keer gedaan. Want wij hebben drie kinderen. Dat was in zijn jonge jaren. Inmiddels volwassen en zelf twee kinderen zal hij er wel anders over denken. Hahahahahaha.....
  Muziek blijft tijdloos.

  Mooi logje.

  Liefs frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, die zoon was geschokt? Ooit? Of begripvol!
  Van hun ouders en seks willen kinderen gewoon niks weten, maar verder snappen ze heus wel dat je ook een normale vrouw bent met gevoel en alles wat daarbij hoort. De mijne gelukkig wel ;-).

  BeantwoordenVerwijderen