zaterdag 30 juli 2016

Slapen zwijmel

Slecht geslapen, maar me wel voorgenomen om op tijd op te staan om de dag niet helemaal te verslapen.

Niet dat er 100.000 plannen staan. Niks eigenlijk, maar wie weet krijg ik wel inspiratie om iets leuks te zien, doen of weet ik veel. Of gewoon niks. Boodschappen doen en dat is het.

Dus maar even zoeken naar iets met Slapen in de titel.Leukerd; mooi om te zien hoe die ukelele wordt gemaakt en ik hou van het kleine van de toon van de muziek. Mijn moeder speelde vroeger dat instrument, begin en midden jaren 60. Maar daarna hing het alleen nog maar voor de sier aan de muur. Jammer dat mijn ouders nooit stimuleerden dat hun kinderen ook muziek gingen spelen. Verder dan de blokfluit ben ik nooit gekomen. En ik had een hekel aan de verplichte blokfluitlessen na schooltijd. Maar ja...dan kon je wel noten lezen.  Joehoe!!

En verder dacht ik vanochtend ook nog aan:
Had ik wel zin, maar was niet echt uitgeslapen. Dus schop onder de kont en douchen en aankleden en zo maar met bejaardenboodschappenkarretje oud papier weggooien, glas in de glasbak en eens kijken wat ik kan kopen met mijn huishoudbudget.

Zou iedere weekend wel iets 'leuks' willen hebben om naar uit te kijken, maar dat moet ik wel zelf verzinnen. 

Nou; eerst maar eens op avontuur naar de supermarkt. Gelukkig regent het niet, dus dat scheelt. Kom op: blijf kijken naar de goede en mooie dingen (oh ja...een stokroos gaat einnnnnnnnnnnnndelijk bloeien!!, meer formaat stokroosje). 

8 opmerkingen:

 1. Prachtig om te zien hoe zo'n instrument wordt gemaakt.
  Maak er een leuk weekend van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste artiest ken ik niet maar wat een lekker nummer .De tweede vind ik altijd hilarisch .En slapen pff trek me de bek niet open dus opstaan ook weinig zin in .
  Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke combi van muziek.... niet slapen is naar, ik wens het je niet toe maar het tegenovergestelde en dat heerlijk fit en fris wakker worden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke muziek hoor, hoop dat het je ook weer een beetje opvrolijkt!
  Zou je zo graag gunnen dat je lekker rond kunt komen, meer hoeft niet hè.. met af en toe iets extra's dan. Maar wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je niks hebt kun je niks uitgeven en daar word je niet vrolijk van.Maar lukt het je van niets iets te maken mag je trots zijn op jezelf.
  Beide nummers zijn leuk om te horen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hardrockgitarist (met Nederlandse achtergrond) op een ukelele, en een Nederlandstalige alternatieve klassieker! Mooi samengebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee heerlijke zwijmels, ja ook solo heeft Vedder het nodige gemaakt en alleen zijn stem vind ik al en genot, hoop dat de zaterdag toch nog leuk is geworden......

  BeantwoordenVerwijderen