dinsdag 8 mei 2018

Jeuk

Keek een aflevering  van "Jeuk" en moest gniffelen om de opmerking van Peter H. dat het 'natuurlijk' geen zin heeft om met een helm op, op je motor te rijden in de club van BN-ers'.

Vooral dat natuurlijk in combinatie met helmloos motorrijden; kostelijk! En dat hilarische Easy Rider leren Waylon motorjack. En die mannen van midden 50 die denken dat 'ze' er nog toe doen.

Soms vind ik het schuren tegen ongemakkelijkheid en zeikerigheid. Die Peter H. speelt gewoon een zurige oude man, altijd testend of hij het nog kan of heeft. En Thomas...een jongetje met een baard en korte broek. Die nooit 'cool' is. Altijd net niet. En zichzelf altijd in de problemen helpt. En Jelka van Houten...zoveel leuker dan haar zus.

Maar dat is denk ik ook precies de charme van "Jeuk" ; die schuurderigheid en daardoor herkenbaarheid.

foto van Jeuk.

Foto van Facebook/Jeuk

Verder hier jeuk door achter elkaar 2 x een Eigen Bijdrage rekening. Niet dat het een verrassing is, maar zoals het gezegde gaat dat het altijd ongelegen komt. Kreeg nu pas de Eigen Bijdrage rekening voor mijn Dr. Rossi over 2017.
Mag blij zijn dat ik weet dat het eraan zat te komen en dat ik het gereserveerd heb. Maar in september starten met gesprekken en dan in mei ergens een rekening?

Om gek van te worden. hahaha...moet ik daar ook nog voor onder behandeling!

Dus maar weer doorsparen met de zegeltjes van de Appie. Leuke rente en geheel ongezien vergaard.


3 opmerkingen:

Luz zei

Als ik Jelka van Houten zie lopen moet ik al lachen, ik vind haar ook zo leuk. En ja, Jeuk is heerlijk herkenbaar.

Anoniem zei

Rekeningen vanuit de gezondheidszorg zijn altijd tergend laat. Geen wonder dat mensen erdoor in de problemen komen.

klaproos zei

heerlijk ik vind het zo leuk om te zien he :-)
ik neem het op en kijk als ik alleen ben :-)