dinsdag 24 maart 2015

Beautiful mind

Grappig, hoe veel mannen zeggen dat ze zeker gaan voor een vrouw met een zogenaamde Beautiful Mind, maar toch in het vakje lichaamsomschrijving dan Slank of Normaal aanvinken. Volslank en Dik (of te mager) kunnen dan kennelijk niet die mind hebben. Of daar wordt dat niet bij gezocht.

En dat dan ook melden bij mij, nu ze weer aan het daten zijn, dat ze zo blij zijn met de Wonderwoman die ze toch nu weer aan de haak hebben geslagen. Beautiful Body & Beautiftul Mind.

En dan niet echt goed begrijpen dat ik mijn kansen - zou ik uberhaupt willen daten - al weer veel kleiner zie worden. En dan zeggen dat voor mij ook alles mogelijk is hoor..(maar natuurlijk wel eerst nog even 30 kilo afvallen he...). Daarmee de verborgen boodschap meegevend dat ik niet voldoe aan hun plaatje. Of het plaatje.

Geen Beautiful Body. Nooit gehad (nou ja, als ik nu het lijf had van toen ik 22 was en toen verteld werd dat ik een dik varken was, dan was ik reuze content) en zal ik ook nooit krijgen vermoed ik, tenzij ik eea laat afzuigen en ophijsen en wegsnijden. Uiteraard kan alles in een grote bodystocking van Spandex worden gehesen en dan lijkt het nog wat, maar het is niet wat mannen zoeken kennelijk.

Ooit bedacht ik dat ik dan wel kon gaan daten met mannen die op voluptueus vielen. Maar dat waren toch enge mannen. Want dan mocht ik weer niet slanker worden, want dan ontnam ik hen hun droombeeld. Of ze wilden graag dat ik een witte legging aandeed.

Legging.
Wit!!!

Alsof ik geen mens was, maar een ding. Waarop je je fantasieen kon botvieren. Die je bij je dunne ex nooit kon laten gebeuren. Nee....niet dunner worden hoor.
En ook: ik moet wel mijn kinderen vertellen hoe dik je bent, uberhaupt dat je uhm...aardig dik bent; dat ze niet schrikken. Ik had nog net geen bordje Kermisattractie om!

Of ik schrok gewoon van mannen die mij eigenlijk nog te dun vonden. Mijn benen waren niet blubberig genoeg (ECHT!!), mijn buik mocht echt nog wel wat dikker...Iew!

En oh ja...in de slaapkamer was het allemaal heel gezellig, maar of ik niet voor het raam wilde gaan staan. De buren zouden me kunnen zien.

En geen van die heren maakte zich zorgen of mijn lichaam zo wel gezond was. Of bleef.

awesome


11 opmerkingen:

 1. Ja, dat soort reacties kun je verwachten van mensen met een 'afwijking'
  Aan mannen die alleen of 'n slanke vrouw of een dikke vrouw willen zit volgens mij een steekje los :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me niet voorstellen dat vrouwen ook zulke afwijkende wensen hebben op het datingvlak, wat natuurlijk niet wil zeggen dat ze er niet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je gebruikt terecht afwijkend. Zo voelde dat en in die categorie wil ik niet worden ondergebracht.

   Verwijderen
 3. Ik weet ook niet waar t vandaan komt hoor dat uiterlijk niet belangrijk is voor mensen want dat is het dus wel.Is trouwens ook bewezen.
  Ik vind het wel vreselijk dat mensen zulke dingen doen en zeggen als wat jij meegemaakt hebt.Wat een debielen. Ik word er zelfs verdrietig van merk ik. veel liefs van mij .Je bent een lieverd met humor en ziet er verzorgd uit. Laat maar lullen die lullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas is uiterlijk nog veel te belangrijk voor de meeste mensen. Heel triest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben als 54 jarige ook weer voorzichtig aan het daten en inderdaad zoeken veel mannen een liefst slanke vrouw, grappige is dat ze zelf meestal verre van slank zijn ,maar wel in hun profiel hebben staan dat ze erg sportief zijn en als hobbies vaak wielrennen en hardlopen hebben. alhoewel ik niet echt dik ben ,ben ik ook niet slank dus mijn kansen zijn beperkt, maar ja wie mij niet accepteerd zoals ik ben is mij niet waard zoals mijn dochter mij voorhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, ik heb je blog zojuist ontdekt..
  Ieder moet ieder nemen zoals die is...een mens moet en mag zichzelf blijven, dat is z'n recht... Mensen die jou anders willen zien zijn je inderdaad niet waard... dikke knuf..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je zal toch eerst jezelf leuk moeten vinden want slecht denken over jezelf straal je uit. Neem me niet kwalijk, ik heb na een tijdje lezen van je blog niet het idee dat je mild bent voor jezelf?

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.