dinsdag 4 september 2018

Kanniewaarzijn, deeltje zoveel

Nog steeds geen schriftelijke bevestiging met details ontvangen van de afspraak bij de fanclub. Die telefonisch werd gemaakt, gebeld door een 'anonieme' beller. Dus ik moet dan maar geloven dat het echt de Fanclub was. Voor hetzelfde geld is het een grappenmaker, met een rottig gevoel voor humor.

Dus hinkte ik op twee gedachten:

- Niet gaan. Ze zoeken het maar lekker uit daar.

- Toch maar weer zelf (pro actief he) uitzoeken hoe het zit. Want met de stress van de consequenties van het niet gaan zit ik meer in mijn maag. Of stop hem vol daardoor.

Naar nummertje 2 gehinkt dus. Bellen, in de wacht hangen, belkosten maken.

Tsja..oh ja....die brief ligt nog in de postkamer.

Postkamer?? Bestaat dat nog in deze digitale wereld? Waar je als lid van de fanclub bijna niets meer via de post kan doen, maar alles digitaal moet regelen? Asjemenou! En Sapperdeflap.

Kreeg nu de details van de afspraak, omdat IK daarom vroeg, per telefoon door en ja...wel allemaal laat inderdaad.

En uiteraard later bedacht ik dat ik had moeten vragen of ze die brief even naar me wilden mailen. Inscannen en klaar is klara. Maar ik denk dat dit een gevalletje ingewikkeld zou worden.


Oh en...de brief moet u laten zien als u zich meldt. Uhm....woehahhahahaah...Kanniewaarzijn!!




Gifs That Make You Laugh Every. Single. Time. - Page 7 ...












6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ah,ja, het "kannietwaarzijn"gehalte daar is enorm...breek me de bek niet open. Okee, eentje dan.
Ooit zat ik in de ziektewet, en zou ik naast ziektegeld ook toeslag krijgen omdat ik anders onder bijstand kwam. Prima, formulier daarvoor ingevuld en opgestuurd.
Ik kreeg het ziektegeld wel, de toeslag niet. Dus bellen.
Hun antwoord: "we weten uw bankrekening niet, dat had u op het formulier in moeten vullen."
Ik had alles gekopieerd dus lees alle vragen snel door, en ik zie het probleem, nergens op dát formulier staat de vraag om mijn bankrekening (logisch, want die is al bekend bij hen)
Afijn, om hun systeem niet in de war te maken nogmaals formulier ingevuld, mét zelf toegevoegd het bankrekeningnummer, en schoenmaat, en lievelingseten, en favoriete band, en inwonende huisdieren....tja, je weet maar nooit welke ongevraagde vragen ze nu willen weten.
(niet dat het toen goed ging, maar dat is weer een andere "kannietwaarzijn".)

Bertiebo zei

Niet te geloven!!! Ik krijg trouwens wel de slappe lach van dat filmpje.

Sylvia zei

Lekker retro! ;)

Petr@ zei

Er kan een hele uitzending gemaakt worden van jouw ervaringen met de fanclub ;-)

Anoniem zei

Zo kreeg mijn dochter die 4 maanden geleden een aanvraag voor ww en bijstand aanvroeg , gisteren een brief met een code waarin zijn gratis met uwv en gemeente kon bellen vanwege haar lage inkomen. Dit nadat zij al 4 maanden heel vaak heeft moeten bellen omdat er zoveel mis ging. Ook een gevalletje kanniewaar zijn.

Ivy zei

Je zou het tv programma eens kunnen inschakelen, al ben ik bang dat je niet de enige bent die dit doet of al heeft gedaan.
Hebben zij eigenlijk ook een officiële klachtendienst? Niet dat ik denk dat je er veel mee bereikt, maar je weet maar nooit.....