woensdag 26 september 2012

Woensdag: anti-uitsteldag!

En wat ging het tot nu toe lekker!

Vanochtend direct wandelschoenen aan en lopen en niet bedenken dat ik eerst nog dit en eerst nog dat, maar meteen in de benen, na mijn ontbijt. En nog lekker vroeg in de ochtend ook.

Toen de laptop gereset zodat ik weer kon inloggen op de pagina waar het uwv mijn sollicitatie-inspanningen wil zien. Bijgewerkt en gedaan wat ik wilde op dat gebied.

Voorbereidingen voor een bespreking morgen, een wasje ophangen, de was opvouwen en opruimen.

Ook vandaag nog mijn timer een paar keer gezet en omdat mijn dochter de beruchte wasmachine in de schuur een stuk verschoven heeft gisteren, kon ik vandaag beginnen met uitruimen, opruimen en opnieuw inrichten. Voorlopig voornamelijk uitruimen en opruimen en daarna direct de vuilnisdienst gebeld en die komen maandag wat spullen ophalen. Allemaal kapot en opgeslagen zodat dit ooit weggegooid kon worden. Ooit.

Die datum staat niet in een agenda. Nou ja....behalve in die van mij dan.


Zelfs na dit klusje nog twijfelen of ik toch niet beter zelf, als mijn dochter een auto zou hebben gehuurd, de spullen weg zou gooien, want nu mocht ik maar een vierkante meter...en ..en..
STOP; NU bellen! Het lijkt wel een slechte comedyshow met me, myself and I in de hoofdrol, maar goed....allerlei klussen gedaan die ik OOIT wilde doen, maar die ik altijd voor me uit schoof.

Heerlijk gevoel weer.

1 opmerking:

lien zei

Haha, leuk te lezen dat ik niet de enige ben met een apparaten-arm bestaan :-) Take it slow... heerlijk, toch?