zondag 2 september 2012

Ontspannen

Weekend!

Voorheen een tijd om weer even op te laden en dingen te doen die ik in mijn drukke werkweek niet kon of geen tijd voor had.

Nu heb ik tijd zat, maar toch hou ik nog steeds dat ritme van weekend erin. En vandaag, zondag, even niets hoeven.

Dochterlief is werken. Is goed bezig, want voordat ze naar haar werk ging is ze eerst nog even gaan sporten.

Gisteren nog een leuke verjaardag van een vriendin, waar ik door diverse mensen niet herkend werd. Die ik toch echt al verschillende keren eerder gezien had. Heel erg grappig. Maar in mijn hoofd ben ik nog steeds diezelfde vrouw - dik.

En gisteren ook heerlijk met de fiets naar het centrum om wat tijdschriften te lezen in de bieb en een vrachtje nieuwe boeken te halen. En in de ochtend een gratis Trouw met boek via een bon opgehaald. Altijd fijn sites die je daarop attent maken.

Zit via uitzending gemist de extra Zomergasten te kijken. Interessante gast die Jolande Withuis. En mooie fragmenten. Zet een mens weer aan het denken.

Verleden week zo ontzettend genoten van de vlucht naar Spanje met mijn zoon. Vond het heel bijzonder om op de eerste rang te zitten (in de cockpit) en zo dicht op de werkplek van hem te mogen zijn. En dan in een ochtend even op en neer naar Spanje en heel droog met de lijnbus weer naar huis.

Geweldig om hem een kist te zien opstijgen  en ook zelf landen. Mij viel vooral op dat er heel veel checks zijn voor, gedurende en na de vlucht. En constant contact met de verkeersleiding.

Machtig mooie ervaring.

Deze maand ga ik vrijwilligerswerk doen en ik ben me aan het orienteren om een studie op te pakken. Verder doorgaan met het leeghalen van volle laden, kasten en dozen. Weggeven, weggooien of houden.

En solliciteren, heeel veel solliciteren.2 opmerkingen:

  1. Geweldige ervaring zeg! Kreeg je niet een beetje natte ogen bij het ervaren? Ik bij het lezen wel. :). Het jullie niet aankomen waaien, maar door hard werken gekomen waar jullie zijn. Petje af...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi je was bij mij "öp visite" dus ik kom ook gauw bij jou kijken. Wat moet jij trots zijn op je zoon zeg. Wow. Ik heb nu niet zoveel tijd maar ik ga zeker je andere blogs lezen. fijne dag. Hélène

    BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.