zaterdag 25 augustus 2012

Meevliegen

Yeah.....ik mag dit weekend meevliegen op een vlucht van mijn zoon. Kan ik direct zien en meemaken hoe hij zijn werk doet.

Geweldig!!

Ben zo trots dat hij werk heeft wat hij sinds een kleine jongen van 3 al ambieerde. En die ambitie ook heeft waargemaakt, ondanks alle tegenwind.

Lang heeft hij getwijfeld of hij als kind van een alleenstaande moeder wel zo'n megadure opleiding kon doen. Andere ouders namen 'gewoon' een tweede hypotheek of leenden het bedrag voor die studie voor hun kinderen. Wat kon hij nou doen met een moeder met een huurhuis? 

Uiteindelijk is er voor alles een oplossing en heeft hij de hele zomer gevlogen. Ondertussen ook al aan het stage lopen voor zijn HBO studie en laten we hopen dat de economie aantrekt zodat zowel hij als ik werk vinden waar we ons ei in kwijt kunnen. Hij in de lucht; ik op de grond en mijn dochter tussen de auto's. 

3 opmerkingen:

Joanne zei

Daar mag je zeker trots op zijn. Leuk dat hij zijn droom uit heeft laten komen.

Liefs Frederique

Peet zei

Ik ben gewoon een moeder van drie kinderen. Ik werk niet voor een blad en ik schreef gewoon de waarheid. groet Vlinder

Maria zei

Je maakt als niet-werkende meer mee dan als werkende! En je gaat zo goed met afvallen, je bent me ver voorbij, ergens op de weegschaal hebben we van stokje gewisseld. Maar ik gun het je van harte! Weer eens bijkletsen?

Groetjes!