zondag 19 augustus 2012

Gratis vakantieweer

Wat een rijkdrom. Twee dagen tropische temperaturen. Waar je anders een tripje naar de vakantielanden voor nodig hebt, krijgen we gewoon gratis.

Pas me aan aan het weer. Doe de boodschappen en huishoudelijke klussen in de ochtend en in de middag een siesta (sort of..). In huis blijft het redelijk koel doordat ik de luxaflex dichthou overdag en pas in de avond alles weer openzet. Hoppa!

Dit weekend ook naar Haarlem Jazz geweest en genoten van de sfeer, het weer en de muziek.

Had een knalrode zeer pijnlijke kleine teen. Meestal verbijt ik me maar - in het kader van niet aanstellen...zo heb me als kind door een blindedarmontsteking verbeten..hahaha...als je te horen krijgt dat je je niet moet aanstellen, dan doe je dat maar  en die houding zit kennelijk nog verankerd. Toch maar zoeken naar verlichting en ik had al eerder gevonden wat het waarschijnlijk is. Dus toch maar een ibuprofen erin gestopt en man.....wat heerlijk! Geen pijn en gewoon kunnen slapen. Denken dat ik me aanstel; waarom gun ik mezelf geen pijnloos bestaan (op alle fronten).

Meer water drinken dit weekend en nog beter op mijn voeding letten. Minder purine in mijn geval.

Zo; nu weer even de tuin in; onder de parasol en genieten van het mooie weer en het feit dat ik in een topje (GEEN mouwen), kort spijkerrokje (KORT!!!) loop en zelfs daarmee boodschappen ben wezen doen gisteren. In een kort rokje!!... Geen schurende benen....woehoe....

Doet me denken aan een hele leuke collega, eind jaren 70, begin jaren 80. Hij kwam uit Enschede en met zijn twentse tongval en droge humor zei hij tegen me (toen ik 6 weken Modifast had gedaan en 10 kg was afgevallen) 'pas als ik je niet meer hoor aankomen, dan ben je echt afgevallen'.
Hoor aankomen? Ja...je broek maakt zo'n geluid; prr prrr rrr... Hoor je al op de gang aankomen dan!
Jaren 70, Corderoy broek en dikke bovenbenen.

Vintage ribbroek 2

Geen opmerkingen: