donderdag 16 augustus 2012

Afwijzingen en toch vrolijk

En alweer een afwijzing in de inbox voor een leuke functie. Ik weet dat ik stug moet doorgaan en dat het gewoon een heel moeilijke tijd is om als 50+-er te solliciteren, maar vrolijk word je er niet van. Op linkedin zag ik een man die zijn 200e afwijzing vierde.

Wel vrolijk van de vakantiewas die al helemaal klaar is van mijn dochter. Ze deed gisteren voor het naar bed gaan de wasmachine aan en ach....ik geniet gewoon van iets simpels (geen target - niet elke dag nog meer en de dag erna nog meer wassen) als de was aan de droogmolen hangen. Haal elke dag ruimschoots mijn target. Misschien is dat iets: was-coach!

Vrolijk van het traditionele souvenir wat ik kreeg: een koelkastmagneet.

Ook vrolijk van mijn nog steeds doorgaande Olympische project; iedere dag een aantal keren mijn timer zetten en dan bijvoorbeeld een la uitmesten. Wat betekent; weggooien, bewaren of weggeven. Voornamelijk weggooien.

Yeah; 1 lade (van de 4) is nu helemaal leeg. Nog 3 dan kan die ladenkast naar zolder verhuizen.

Vanochtend ook weer mijn schuur getackeld. Zag ik er eerst met grote vreze tegenop, nu weet ik door het in stukken te hakken, het wel goed komt. Iedere dag een stukje opgeruimder, een stukje meer ruimte. Voorlopig heb ik tijd genoeg.

Vrolijk van mijn tuin. Gisteren een heel stuk gesnoeid en ik denk dat er nog een klein zaagklusje te doen valt.

Vrolijk van de biebboeken. Wat is dat eigenlijk maar een kippe-eindje!

Vrolijk van het vooruitzicht dat ik misschien wel een keer mee mag vliegen met mijn zoon. Als de captain het goed vindt uiteraard.

Vrolijk van het vooruitzicht vrijdagavond met een paar vriendinnen en vrienden een borrel te gaan drinken (voor mij dan een glaasje Aqua).

Ik lijk Alfred J. Kwak wel!

Geen opmerkingen: