dinsdag 17 december 2013

Target gehaald

Zag dat het K ruitvat weer goedkope kaartjes in de aanbieding heeft. Dat is interessant, nu ook inclusief OV erbij. Kan je nog eens ergens de tram of metro pakken zonder te hoeven ovchippen van je eigen kaart. Alleen in weekenden geldig las ik. En mijn haarverf met 50% korting.

Gisteren werd een leuk bedragje gestort van een verzekering die na lang lang uitzoekwerk eindelijk uitkeerde. Direct mijn nog laatste openstaande creditcardbedrag voldaan en nu is dat doel voor 2013 bereikt! Ik ben trots op mezelf, ondanks werkloos zijn en veel veel minder netto inkomen toch een schuld helemaal heb afgelost. Alle extra's heb ik direct naar de cc gestort en nu is het klaar. Hoppa!! Nu verder met de rest van mijn plannen. Gedragsverandering is rete-moeilijk, vooral als dat financiele domheid betreft. Maar goed; ik word ouder en waarschijnlijk wijzer. :) Er zit weer wat meer lucht in mijn jaarbegroting.

De hele ochtend voor mijn s tiching bezig geweest. Zaken op orde maken, afronden en voor mij voelt het net alsof je een bedrijf runt. Die ene afdeling is aan het morren, stemming maken en zeuren. De andere medebestuurder trekt zijn eigen plan en moeten we uit het bestuur zetten. Is er genoeg geld in kas? Wil je geld storten, doet de geldautomaat het niet. Hebben we de targets voor 2013 gehaald...Erg interessant allemaal.

Wat ga ik in 2014 doen waar ik zelf profijt van heb? En niet omdat iemand het wel prettig vindt dat ik meedoe omdat ik handig ben, verstandig ben, administratief de zaken op orde heb...waar word ik nou blij van. En waar kan ik mijn talenten volop in kwijt. En wie zit daarop te wachten?

Heb nog wat ideeen staan om uit te voeren, maar vooral op schilderij gebied. Een kado voor een zus die een nieuw pand voor haar bedrijf heeft gekocht. Ga straks maar eens Tante Til spelen..

Ook nog even langs de bibliotheek voor wat extra leesvoer. En wat kleine kerstkadootjes scoren.
4 opmerkingen:

 1. Wat ben jij lekker bezig! Goed dat je ook aan jezelf denkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig! Dat zal een heerlijk gevoel zijn dat je daar ook weer van af bent!
  Tante Til is een leuk mens, dus jij doet ook van kloddertje hier en kloddertje daar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een kloddertje roze hier!!!! En daar... Goed bezig hoor, met aflossen.

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.