dinsdag 30 september 2014

Ben ik nou zo gek of zijn jullie zo normaal?

Zit hier even te gniffelen als ik  terugdenk hoe mijn eerste afspraak met mijn psycholoog ging.

Ik vertelde mijn klachten en verhaal en terwijl ik dat doe roept de psycholoog uit: "ik word niet goed"... Nou zou ik,  als ik nog veel slechter in mijn vel zat,  kunnen horen..."ik word er niet goed van"....maar gelukkig was ik nog niet zo ver heen.

Verder niets te klagen over de psycholoog en het resultaat; ben er erg blij mee.

Nu, de laatste afspraak, krijg ik in de ochtend een e-mail dat die afspraak per abuis nog in de agenda staat, maar dat hij natuurlijk niet doorgaat. Heuh??? Dus ik mail terug dat ik geen dringende klachten/verhaal/gedoe heb en wat mij betreft ok, maar dan mailt de psycholoog terug...Foutje...bedank!En heb ik dus toch wel een afspraak.

Je zou er gek van worden!

4 opmerkingen:

 1. Je bent er wel enorm mee oogeschoten. Je hele toon is zo veel beter, lichter, niet meer zo donker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tja het zijn net mensen he. En wat je vorig stukje betreft over een minnaar en wat erbij hoort; ik heb in dezelfde situatie gezeten en kon er gek van worden. Zelfs de psych zei neem een minnaar. Die behoefte om aangeraakt te worden en tegen iemand aan te kruipen. Ik besloot dus de kreog in te gaan. Was geen succes. Ik heb de schurft aan zuipende mensen en vond een, tja wist iedereen behalve ik, een alcolist . Getver dus. Toen op internet . ik moet zeggen dat ik een paar hele leuke mannen heb ontmoet waar ik mee ben gaan eten en veel heb zitten kletsen maar verder kwam t niet en dat lag aan mij want brrrr iemand dichtbijlaten komen, doodeng. Enfin wat ik met ijn verhaal wil zeggen; je zult toch stappen moeten ondernemen. Ze komen echt niet aanbellen. Nou ja dat lieg ik want dat deden sommigen wel bij mij maar die waren getrouwd en dachten dat een vrouw alleen wel naar hen zat te smachten. dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, neem een minnaar. Staan die in een soort Bart-Smit-Sinterklaasfolder ofzo?

  Fijn dat de psycholoog geholpen heeft(was die niet beschikbaar als minnaar :) )

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.