woensdag 18 september 2024

Blote benen

Had een jurk aan naar mijn werk, met blote benen. Lang geleden dat ik weer eens een jurk aanhad. En hij hing al lang in de kast. 

Maar nu bedacht ik dat ik ´m best nog aan kon doen, voordat het weer gaat gieten, waaien en vriezen. 

Wel met zo´n broekje eronder tegen het schuren van de dijen. Ook nieuw bedacht en ingekocht. En werkte heel fijn. 

Dus even omdenken voor het nieuwe seizoen. 

En alweer complimenten over mijn oorbellen. Andere dan gisteren, want andere kleur kleding. 

Nu eerst maar even omkleden en wat te eten maken. Had in de volle bus terug al bedacht wat. Dan doe ik wat nuttigs tijdens de reis.

Behalve vast gepropt staan tussen een limousine achtige kinderwagen qua lengte dan, kind bovenop en kind onderop en kind aan de hand en daarvoor nog een mega koffer en ik op mijn klapstoeltje balancerend in de hoek. De dame mopperde dat dit een kinderwagenplek is. Ja, voor een normaal formaat en dan kunnen er wel twee staan en nog mensen zitten. Maar bus was al propvol dus waarheen had ik kunnen verkassen? Aan de hengsels bungelend? Het is echt hutjemutje staan en hangen. Ik maakte me al zo klein (niet mogelijk) als ik kon qua ruimte innemen. 

Ben wel moe, want werd om 04.00 wakker en kon niet meer doorslapen daarna. Dus denk dat ik op tijd naar bed ga, maar eerst nog even de Volle Maan bewonderen. 

3 opmerkingen:

Janny zei

De maan was echt prachtig gisteravond, de zonsondergang ook. Ik kan daar zo intens van genieten. Vandaag weer een blote benen dag?

izerina zei

Mooi he,die maan. Ik houd dan de gordijnen open

liesjedeventer zei

Ik word nu toch wel heel benieuwd naar die mooie oorbellen van je ;-)