dinsdag 17 september 2024

Ultra saai blogje

Omdat ik op normale vertrektijd, passend bij mijn begintijd dus, van mijn werk vertrok en daar een trein kon pakken die een kwartier eerder aankwam, was alles eerder deze dag.

Hele volle bus zag ik staan en toch nog een plekje. Meestal sla ik over dan, maar nu zag ik dat niemand daar ging zitten, iedereen ging eraan voorbij. 

En dan thuiskomen, oven voorverwarmen en me niet schuldig voelen dat ik nu even wat aan typen ben. Mijn leidinggevende is de hele week met allerlei overleggen onder de pannen. Uithuizig ook daardoor. Steeds meer vergaderingen moet hij aan meedoen. Of dat nou zo effectief is?

Had gisteren al op mijn keukenkalender/agenda opgeschreven dat ik straks Vera mag bekijken. Een herhaling, maar maakt me niets uit. Even blik op oneindig. Na lekker te hebben gegeten en de afwas (met de hand altijd, heb geen machine) gedaan.

Zo fijn om jullie meningen te lezen over het gedoe met die rekening. Het zit me hoog merk ik en dat heeft te maken met dat men zo makkelijk over de rug van mijn moeder denkt dit soort zaken te kunnen regelen aka door mijn moeder te laten betalen. En dat zo'n therapeut daar vrolijk aan mee werkt. Allemaal hellende vlakken.

Wat ik ook inderdaad in mijn hoofd had, is de rekening terugmailen naar die therapeut met inderdaad de aantekening dat deze kosten niet voor mijn moeder zijn gemaakt, dus graag factuur op de juiste persoon zetten. Mijn moeder is niet meer wilsbekwaam vanaf vorig jaar april en heeft ook geen eigen vervoer meer om naar jouw praktijk te komen. 

Klaar! En van mijn bordje af. 

Incestbroer was in dit geval alleen het doorgeefluik, aangezien mijn zusje niet meer direct met mij wil appen of mailen. Dus vraagt ze dan aan hem of hij dit naar me door appt. Wat hij braaf doet.
Maar hij doet ook vrolijk mee met af en toe een oogje dichtknijpen en declareert werkelijk ieder dubbeltje wat hij uitgeeft voor mijn moeder. 

Wel leuk:
In de trein kreeg ik van een jonge vrouw een compliment voor mijn oorbellen. Wat leuk! Zoek ze altijd met zorg uit en heb altijd passende bij mijn kleding of stemming aan. 

En oorbellen passen gelukkig altijd. 






6 opmerkingen:

Nicolet zei

Niet zo negatief Cellie! Ultra saai is dit blogje absoluut niet, juist een leuk inkijkje in een dag in jouw leven. En wat betreft die leidinggevende kan ik je vertellen dat die van mij ook vaak aan het vergaderen is, en ik kan je ook vertellen dat er tijdens die vergaderingen vaak veel te veel en te lang wordt gepraat. Hoe ik dat weet? Ik zit er soms bij. Er ontbreekt een agenda en als er al een agenda is dan ontbreekt een tijdsbewaking. Ik ben een heel goede vegaderleider heb ik wel gehoord, want ik heb wél een agenda en ik bewaak de tijd wél. Liefst zo snel en effectief mogelijk vergaderen wat mij betreft. Wat een snertbroer en snertzus heb je, bah!

Petra zei

Ik denk dat je goed bezig bent geweest. Altijd leuk om een update te krijgen van hoe het met jou gaat.

Lot zei

Oorbellen (allemaal clips, ik heb geen gaatjes) vallen mij ook altijd op, kleine hangertjes aan kettinkjes trouwens ook, ik heb van beiden een grote collectie en draag ze ook elke dag, ook als ik niet de deur uitga, Afgestemd op mijn stemming

Susan zei

Goed gehandeld met die rekening!

Anoniem zei

Zou dat zeker doen met die rekening ! Die rekening is niet voor je moeder dus weg ermee,
misschien weet die therapeut het niet eens dat ze meewerkt aan fraude.
Zijn ze nou helemaal bela…..!
Betty

Bertiebo zei

Goed gedaan. Of heb je het nog niet gedaan?