woensdag 11 september 2013

Te extreem

Dat is in het kader van zuinig aan doen je electriciteit op je tv en apparatuur uitdoen als je wegbent, terwijl The Great British Bake-off op het opname schema staat. Dan wordt er niets opgenomen natuurlijk.
Zondag is de herhaling geloof ik. Dus dan maar opnemen/kijken. Vind het zo'n heerlijk programma met van die fijne Britse humor. Alhoewel ik er niets van bak.

Dat is voor een jaar lang donkere chocolade aanschaffen want die waren in de bonus. Een la met wel 100 repen!! Ik wist niet wat ik zag. En kreeg accuut zin in chocola. Maar wat kost dat wel niet en blijft dat wel zo lang goed? Degene met deze voorraad had bedacht dat hij en zijn geliefde ieder zeker een reep per week aten, dus reken maar uit hoeveel die voorraad was. Jammer nou dat zijn geliefde de benen nam. Ik snap wel dat je geld uitspaart door iets in de bonus te kopen wat je ook vaak gebruikt, maar zooooooooooooooooveel?Te extreem was ook de neerslag gisteren, waardoor ik binnen 5 minuten naar de bushalte lopen geheel doorweekte broekspijpen had en mijn schoenen idem dito. Maar wel weer een interessante ontmoeting met iemand van een Leeuwen club die ons weer verder kan helpen. 

Iemand anders nog iets extreems in de bonus?


4 opmerkingen:

 1. Mijn jongste dochter heeft wat betreft consuminderen van haar beginnersfouten geleerd...ze kan het nu prima...Maar toen ze puberde, probeerde ze wel eens wat te "helpen" door een aanbieding mee te nemen, maar sloeg ze de plank soms zo mis.
  Zo had ze zeventien pakjes Groentensaus van Honig gekocht...(ze deed een jaar met zo'n pakje,want ik eet het niet eens)
  Zo kocht ze voor twintig euro aan sinaasappelen op de markt...(niet wetend dat die bederven voor ze op zijn en we zoveel niet op krijgen)
  En die chocolade...dat heeft ze ook gedaan...maar zij kreeg het wel op...heel snel trouwens.

  Groet,Greet


  Overigens neemt mijn decoder van xs4al wel op als ik de tv en decoder heb uitgezet en een programma heb ingesteld om op te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaaaaaaaa een jaarvoorraad paaschocola heeft mijn vriend ook wel gekocht vorig jaar. Het was toen ZO goedkoop na pasen...En het ging op hoor, geen probleem. Chocolade is trouwens 1 van die producten die veel langer goed blijven dan de houdbaarheid doet vermoeden. Wel een jaar of twee.
  Grtz,
  Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het schrobben van al (3 beneden en 3 boven) mijn rieten rolgordijntjes. In de pas schoongemaakte douche maandag....Alle touwtjes in de bleek gezet en ook gewassen. Opname gemaakt van hoe ik die touwtjes weer vast moest maken naderhand...En ik zou dat filmpje hebben laten zien, ware het niet dat dat rolgordijntje dus nog niet geschrobd was...en dus ook vies.
  Nu hangen ze weer. En mooi !!! Maar wel een beetje extreem Heb nog last van mijn schouders.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan helemaal niks bedenken… Ik kan alleen maar aan die lekkere chocola denken.

  BeantwoordenVerwijderen