maandag 7 juli 2014

En....aktie

Bedacht me gisteren dat een goede voorbereiding het halve werk is en zette dus mijn loopschoenen klaar. Als ik verandering wilde, moest ik zaken ook anders aanpakken.

Dus voordat ik het rondje Bless the House ging doen, de timer gezet en gaan lopen - wandelen. Voelde een beetje een sukkel dat ik geen sokken aan had gedaan want mijn hielen zagen er een beetje sneu uit bij thuiskomst. En het was een ieniemienie wandeltochtje. Maar: wel gedaan. Dat kon ik weer mooi afstrepen van mijn to do lijst.

Daarna dus het rondje Bless the House en de taak van vandaag van de Good old Flylady. Op mijn bovenste, zeer hoge keukenkastjes heb ik kranten liggen. Zo blijven de bovenkanten redelijk schoon en vervang ik de kranten eens in de zoveel tijd. Uiteraard had ik, bij aanvang van de 'leg-een-krant-bovenop' actie de bovenkanten van de kasten goed schoongemaakt. Daarvoor sta ik dan echt op de allerhoogste trap, of eigenlijk plateau van de keukentrap en dat is aardig hoog.

Maar goed; tot zover deze kneuterige mededeling.

Rond eind van de ochtend viel er een regenbuitje, dus binnen verder gegaan met diverse zaken en nu is het alweer avond. Hoop zo nog even te skypen met broer.

Heb net genoten van mijn Indiase Dahlsoep, de simpelste soep die ik ken, maar zo lekker. En geheel vegetarisch, al kan je er natuurlijk altijd nog vlees ingooien mocht je niet zonder kunnen/willen.

Hebben jullie de vakantiebieb app al ontdekt? Zo leuk; allerlei aktuele boeken en ook tijdschriften die je gratis kan lezen.

En daarnaast heb ik dan ook nog mijn gewone stapel biebboeken. Wat heerlijk zeg, zoveel leesvoer. En ook nog een gratis krant.

Heb gemerkt dat als je slim shopt, er veel dingen voor veel minder geld te krijgen zijn. Leuke sport, al val je er niet van af. Maar je bankboek blijft er wel mooi gestroomlijnd van. Dat dan weer wel.


2 opmerkingen:

  1. Ik durf het bijna niet te zeggen.... maar... op deze manier kun je toch wel 100 worden? Misschien moet je dat Werk wat minder met een hoofdletter zien. Gun jezelf deze fase van je eigen tijd invullen, doen wat je doen wilt. Eindelijk eens! Niet meer financieel moeten zorgen voor anderen, en voor jezelf heb je genoeg op deze manier.
    Ik wil wel een gratis strandwandeling met je maken.. :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik had al een paar blogjes terug gelezen van je tip over de Vakantiebieb app, dus gisteravond heb ik hem ook geactiveerd! Heel fijn dat het tot eind augustus erop blijft staan. Bedankt voor de goeie tip!!

    BeantwoordenVerwijderen