maandag 23 oktober 2017

Panda! Neem toch waterproof.

Fijne ontspannen zondag gehad.

Uberkneuterig, dat wel, maar kennelijk heb ik nu veel behoefte aan kneuterigheid, wat voor warmte staat en aan weinig ''gedoe'' en vooral geen hectiek.

Zaterdagavond nog gekeken naar vallende sterren. Mooi!

Genoten van de Finale van Heel Holland Bakt. En tussentijds doorschakelen naar F1 racen waar Max Verstappen een enorm goede race reed en iedereen inhaalde. Zelfs op een podiumplek uitkwam, totdat de organisatie op het laatste moment hem een tijdstraf gaf van 5 seconden omdat hij een regel zou hebben overtreden.

Vanochtend heel vroeg belde mijn dochter. Of ze haar dochter even hier kon stallen,want ze moest onverwachts even naar de tandarts - die ze nog steeds hier heeft. En beetje onhandig met klein kind in de tandartsstoel. Dus mocht ik kleinkind lekker ophalen bij de bushalte ergens tussenin en even later kleindochter op ontdekkingsreis op mijn vloerkleed.

Mooie franjes Oma! Die ga ik allemaal uit elkaar peuteren. En even tellen hoeveel het er zijn natuurlijk.

Heerlijk een banaantje voeren, dat kleine mummelmondje met die 2 prachtige tandjes te zien smakken. Och..wat is geluk dan simpel. He, Oma, wat een interessante dingen heb jij in de keuken als ik daar zo eens heen kruip. En staan is ook leuk bij jou.

Maar ook pijnlijk als ik eind van de dag wat zaken aan de psycholoog voorleg en denk aan hoe ik zelf ooit zo'n lief klein onschuldig meisje was. Ik vind het allemaal erg verwarrend en ook wel sneu voor dat arme kind. En ook voor mijn moeder.

En mijn mascara. Want die zit weer ergens op mijn wangen als ik naar huis fiets.


Foto van Pixabay





7 opmerkingen:

Luz zei

Het lieve kind zit nog steeds in jou, je bent zo'n lief en bijzonder mens.
Lucht het huilen een beetje op?

Anoniem zei

Veel gemiste kansen in het verleden die nog steeds pijn doen. Maar ook naar het NU kijken. Geen mascara is ook een alternatief......

Happy Earl Grey zei

Het leven kent ups en down, soms is het moeilijk om eem balans te vinden. Groetjes El

Joanne zei

Huilen mag, het lucht op. Je bent een lief mens. En een geweldige moeder en oma. Laat je niets anders wijs maken.

Liefs Joanne

Petr@ zei

Je leven kent veel pieken en dalen, genieten van je kleinkind en even later uithuilen bij de psycholoog. Maar misschien is het juist goed wat je kleinkind bij je los maakt.
Waterproof mascara is soms wel handig ja haha.

Iris Papilio zei

Geniet maar lekker van je kleindochter! Heerlijk toch als je zo onverwacht even echt nodig bent? En die mascara zit zo weer op je wimpers toch? En anders maar niet joh! X

klaproos zei

sommige dingen blijven je een levenlang bij.. gaat nooit meer over,
,maar er een weg in vinden... dat kan wel
dikke knuffel