zaterdag 1 januari 2022

Same procedure?

Een traditie op de Duitse zender op Oudejaarsavond, zoals wij onze Oudejaarsconference hebben en op die manier op het jaar terugkijken.  

Blijft flauw en nog flauwer. 

Waarschijnlijk daarom zo leuk. Ik heb wel mijn tijgervel even ergens anders gedrapeerd.


En best wel handig. Altijd hetzelfde blijven doen. Met hetzelfde resultaat dus. Als je daar tevreden over bent; niets aan veranderen. 

Wel ontevreden? 

Dan moet er iets veranderen dus. Anders zit je volgend jaar nog/weer met de kater van dit jaar. En kan je het hele toneelspel weer als vanouds spelen. 




3 opmerkingen:

Ellen Tedaldi zei

Sinds meer dan 20 jaar komt hier in Zwitserland op oudejaarsavond ook "Diner for one" op TV. Dat was altijd lachen, gieren, brullen....

Sinds bijna 2 jaar vinden we het niet meer zo vreemd, om op deze manier Kerst / Oud en Nieuw te vieren....diner for one or two is niet meer dan verstandig ivm corona :)

Bertiebo zei

Hahaha, ik herinner me de eerste keer dat ik dit zag, met Joop Doderer. Gewoon op de reguliere tv. Tranen gelachen, toen. En nu. Een glimlach... maar dat is ook goed toch?

Luus zei

Die kijken wij ook elk jaar. Geen goed nieuwjaar als we het niet gezien hebben haha :D Steeds hetzelfde maar altijd even leuk!