zaterdag 7 oktober 2023

Beste raad is voorraad

Voordeur bel deed het alweer niet en had toch echt de batterijen vervangen. Maar die uit de drukknop niet bij de voordeur. Een heel klein batterijtje gaat daarin en daar ben ik een hele tijd geleden echt naar op zoek gegaan. Gelukkig zaten er 2 stuks in de verpakking.

Nu nog een horlogeschroevendraaier erbij, want minischroefje om het klepje te openen en dan hopen dat een nieuw batterijtje het euvel verhelpt. 


Image by Nathan Copley from Pixabay



Fijn die voorraad. En dankbaar dat ik genoeg inkomen heb om een voorraad te hebben opgebouwd. Ook al zijn het batterijen. Nu moet ik wel weer een setje aanschaffen, maar er zit geen haast bij.

Op mijn werk was het deze week nogal druk, ik moest alle zeilen bijzetten. Stagiaire inwerken, maar die had geen eigen werkplek (nog), geen logins op de diverse systemen waar ik op werk, dus dan is uitleggen en zelf laten doen nogal ingewikkeld. Dat ging ten koste van mijn werk. Dus wel gemeld bij de leidinggevende; dat ik niet achteraf gezeik krijg. 

Plus nog een aantal schrijnende gevallen in de dagelijkse praktijk en had ik net een artikel gelezen over iemand die uit het niets (zo leek het) uit het leven stapte, dan kwam die dreiging vanuit die client ook even dubbel binnen. Ik snap dat mensen dat ook 'gebruiken' om te manipuleren (goh, mijn eigen vader deed dat ook zo fijn) dus kon het goed relativeren. 

Dus blij dat het weekend is. Even niet aan het werk, de tijd vullen met mooie en leuke dingen is het plan. 

Keek gisteren een detectiveserie terug via de terugkijkoptie (heel fijn dat nieuwe kastje) van mijn provider en nog even Twee voor Twaalf om mijn kennis te testen en was eigenlijk toen al wel klaar. Dus nog even lezen in bed en al lezende viel ik al bijna in slaap. 

Heerlijk om zo in slaap te dommelen.

De was draait, de koffie is lekker, nu kijken wat er echt moet en vooral wat er mag. 








7 opmerkingen:

izerina zei

Gelukkig,dat je andermans ellende niet te lang meeneemt

Anoniem zei

Beste,
Je zult best
een intelligent persoon zijn.
Jouw blogs, echter, stralen 90% negativiteit uit.
Ik wil dit niet meer lezen, dus adieu.
Een prettig leven verder.
En doe iets praktisch met jouw frustraties.
Die dochter loopt ook de kantjes eraf…….je hebt ook nog een zoon hè?!

Maria

Anoniem zei

Beste Maria,

Waar lees jij die 90% negativiteit in vredesnaam? Toegegeven, de gematigd optimist is niet altijd optimistisch gestemd, maar daar zijn ook genoeg redenen voor! En die sneer naar haar dochter raakt kant noch wal!
Over negativiteit gesproken ...

Anoniem zei

Jaloers, Maria? Schaam je voor je reactie!

camperavonturen van Erik en Wilma zei

Beste Maria,
Je hoeft niet te melden dat je gaat, doe het gewoon. Bah over negativiteit gesproken!!

Anoniem zei

Ik lees geen negativiteit. Opgewekt blog van iemand die zin heeft in het weekend en geniet van gewone dagelijke dingen. Opmerking over dochter raakt kant noch wal.

Mirjam Kakelbont zei

Mensen die anoniem een reactie achterlaten, hebben zelden iets zinnigs te melden.
Goed dat je bel het doet. Kom ik even langs (-: