zondag 15 oktober 2023

Harry Snotter

Op de terugweg van mijn zoon kwam ik met de bus langs een groot Expo gebouw. En stapten Harry Potter, een Mangameisje, iemand met zo'n das als Harry Potter heeft en de complete outfit van ik dacht dat ze Hermelien uitbeeldde en nog veel meer mensen in verkleedkleding. En make-up. 


Foto van Pixabay



Een man op de heenweg met een leeg pistoolholster en stoere laarzen. Beetje vreemde combi in het Openbaar Vervoer in deze tijden. Gelukkig stond hij naast een vriend die ook verkleed was.

En later Obi Wan Kenobi bij het winkelcentrum.

Was plezant om te zien. 

Werd meteen extra vrolijk.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zijn wij eens met een kind naar Comicon geweest. Het ene treinstation loopt je kind nog voor paal, en het volgende treinstation val je als ouders in jeans enorm buit en de boot.
Een verschrikkelijke drukte maar wat een vrolijkheid en creativiteit!

Elly zei

Toen ik nog in de Bollenstreek werkte, stond ik eens in de file rond het Keukenhofbos in Lisse. Ik zag plotseling groepen mensen gaan. Het leek alsof ik in een aflevering van games of thrones zat of Lord of the rings. Ridders, elfen, tovenaars en mensen met drakenvleugels. Allemaal prachtig uitgevoerd. Ze waren op weg naar het jaarlijkse Castlefest. Erg leuk om te zien.

Mirjam Kakelbont zei

In kasteel Haarzuilen hebben ze jaarlijks een Elfenfeest met verklede mensen.
Even in de huid kruipen van iemand anders lijkt me geweldig. Waarom ben ik er eigenlijk mee gestopt (-: (Obi Wan Kenobi moest ik opzoeken, haha.)

izerina zei

Waarom alleen verkleden als je kind bent?

Sylvia zei

Obi Wan! <3