zondag 13 december 2015

Rijke meid

Vandaag voel ik me een Rijke Meid.


Mijn dochter en haar man kwamen gezellig even langs. Fijn gepraat, gelachen en genoten van mijn zelfgebakken cake. Jaaaaaaaaaren geleden dat ik cake maakte (wel cupcakes, maar dat is toch een andere kunst dan een cake), dus moest even zoeken naar de cakevorm. Een kleintje want ik voorzag anders heel wat cake eten door mij deze week.
Wel lekker, maar niet zo gezond. Had het recept nog wel in mijn hoofd. Gewoon van alles 200 gram en dan een marmercake, dus door de helft van het beslag een flinke lepel cacaopoeder.

Maar schoonzoon wist er wel weg mee en een bakje mee doet wonderen.  Mijn dochter wikkelde zich zoals vanouds in een dekentje want ik had de kachel (nog) niet zo hoog staan. Maar zo heerlijk om hen weer te zien en te zien dat ze zo blij zijn met elkaar.

Verder lekker door kunnen werken aan mijn Doe-het-zelf project wat ik met zoonlief maak. En waarvan ik het 'naai-werk' voor mijn rekening neem. Al komt er weinig naaien bij kijken, achteraf gezien. Omdat ik een slimmere methode vond op YouTube.

En voel me aan het einde van deze zondag opgeladen, geliefd en helemaal doordat ik een ontzettende lieve email van iemand kreeg die ik niet ken, maar die iets groots deed.

Laten we deze week vooral voor elkaar lieve dingen doen. Of lief zijn voor elkaar. Of het moto van de V& D:

Geen opmerkingen: