donderdag 5 mei 2016

Net doen alsof je met vakantie bent - heerlijk!

Met dit heerlijke weer is het niet zo moeilijk om te fantaseren dat ik ergens op een zonnig eiland of zo zit. Die man denk ik er gewoon ook even bij.

4 dagen niet werken, dus die dagen maar gebruiken om de batterij flink op te laden. Proberen om alleen maar dingen te doen die plezierig zijn. En vooral niets te moeten.

Genieten van alle goede berichten om mij heen. Vooral dat. En minder piekeren daardoor. En ook geen nieuwe dingen verzinnen waar je dan wel over kan piekeren...Stop daarmee!

Stop!

Lekker mijn tuinmeubelen geverfd, beetje pielen in de tuin. Beetje lezen over mindfulness. Beetje de oefeningen doen. Lezen in een boek over alle James Bondfilms (ja...je moet toch wat..) met leuke stomme feitjes en dialogen van M en Mr B. Of van Miss MoneyPenny en Mr. B.

Ondertussen een beetje bruiner geworden want de zon bleef maar schijnen. En joehoe de hele dag geen sokken aan gehad. Heerlijk met mijn blote voeten op het postzegelgrasveldje gelopen.

Geen zin om naar een festival te gaan, om daar in mijn eentje rond te lopen. Dus laat mij maar in mijn postzegeltuintje.

En zo weer lekker slapen. Met het laatste boek over Bridget Jones. Heerlijk simpele bedleeskost. En lezen hoort zo bij vakantie hebben voor mij. Dus dat houden we erin.

Niet herkenbaar de film dan, want als 50+-er zijn mijn kinderen de deur al lang uit en moet ik er eerlijk gezegd niet aan denken om nu zelf nog weer zwanger te zijn.

Mijn moeder was 20 toen ze mij kreeg, ik was 25 toen ik mijn dochter kreeg en ben benieuwd hoe oud mijn kinderen zijn als ze ouders worden. Als het ze gegeven is.

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je zo'n vakantiegevoel hebt! Veel mensen hebben volgens mij ook vier dagen vrij. Mijn man moest vandaag tot zijn spijt toch weer werken.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woww dit is een genietlogje zeg!
  Heerlijk weer is inderdaad zo lekker op vakantie, dan hoef je het land ook echt niet uit!
  Heerlijke positieve dingen doe en denk je, houden zo! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo vier ik mijn dagen als pensionado!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het weer is heerlijk.
  Fijn dat je zo kunt genieten van de simpele dingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.