donderdag 26 mei 2016

TopGear

Zondag rijdt Max Verstappen weer een GP race en diezelfde dag is de start van een nieuwe serie TopGear nu met een heel nieuw team. Op de BBC.

Ga zeker naar beide zaken kijken, maar weet niet of ik het nieuwe team zo leuk vind als het oude team van knorrige typisch Engelse autogekken. Met een team wat al jarenlang samenwerkte en allerlei inside jokes maakte.Oude team


Nieuwe team


We gaan het beleven zondag.

Nog meer autogekken hier?


9 opmerkingen:

Karin zei

Tja, aan alles komt een eind. Het nieuwe team zal het oude net zijn, maar het oude team is ook ooit begonnen. Ben benieuwd, maar ik denk dat het er vooral op aan komt of mensen bereid zijn om ze een kans te geven.

Qua F1 was ik altijd wel een volger, maar moet bekennen dat ik nu wel heel erg bevangen ben met de F1-koorts. Heb vandaag zelf de kwalificatie live gevolgd (geen beeld, alleen tijden)

pourquoi pas ??? zei

NEE! totaal maar echt totaal geen interesse net als voetbal.Sorry.

Anoniem zei

Nee, ik heb helemaal niets met auto's.

Patty zei

Ja, hier een auto gek.
Al vanaf ik kon lopen.
Morgen krijgen we zelf een andere auto.
Ben al heel de week blij.
Zondagavond maar eens kijken of top gear even leuk is als eerst.

Nicole Orriëns zei

Ik ken het programma uit het nieuws. Ik geloof dat een van de oorspronkelijke presentators zich zo misdragen had, dat hij is ontslagen?

Maar ik begreep inderdaad ook dat ze iets magisch hadden!

Huisvlijt

Petr@ zei

Man en zoons keken altijd graag Top Gear. Ik keek ook wel eens mee en vaak vond ik het hilarisch. Bijvoorbeeld die uitzending op de Noordpool met die wc achter de auto :-)
Man is ook een trouwe kijker van Grand Prix.
Spannend zondag!

Koningin Minima zei

Top Gear nog nooit gezien... Maar wel Formule 1 fan sinds vorig jaar toen Max mee ging rijden. Ik kan alles live zien, dankjewel Z.iggo. Ik ben fan en hoop dat hij morgen zijn 1e pole position gaat halen!

Anoniem zei

Sorry, nee! De auto is echt de slechtste uitvinding ooit.
Hij stinkt en hij killed. Niet mijn ding.

Mirjam Kakelbont zei

De oude Top Gear vond ik altijd een hilarisch programma. Ik keek er nog weleens naar terwijl ik helemaal geen autofan ben. Het nieuwe team kan niet tippen aan dat van Jeremy Clarkson (-: