vrijdag 21 oktober 2016

Pffffff

Had een dag vrij genomen (lees onbetaald) om naar mijn moeder te gaan en haar haar jaarlijkse update laptoples te geven. Het is niet haar hobby, ze is angstig dat ze door op 1 knop te drukken alles kwijt is en nu had ze er al maanden niks aan gedaan omdat ze in het ziekenhuis heeft gelegen.

Die dag was zo intensief door allerlei gesprekken en vooral over haar en mijn broer dat ik pas vroeg in de volgende ochtend thuis was in de stromende regen.

Ik trok het niet om daarna een hele dag achter elkaar hetzelfde te zeggen, die kop van mijn baas te moeten zien dus ben thuisgebleven (ja, alweer onbetaald). Heb de hele middag geslapen, ik was zo moe

En nu nog maar 1 dag werken en liever ging ik vandaag ook niet; want nog steeds heel erg moe. Maar ja..de schoorsteen moet wel roken dus ik schlep me wel door de vrijdag.
4 opmerkingen:

 1. Ik herken dit wel. Het is pittig om als alleenstaande vijftigplus vrouw je staande te houden én mantelzorg aan je hulpbehoevende moeder te moeten geven. Ik zit in dezelfde situatie. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms is het leven als dikke stroop. Hug

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch fijn dat je je moeder hebt kunnen helpen.
  Sterkte vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan moet t wel erg geweest zijn als je de volgende dag thuisgebleven bent en veel geslapen hebt. Liefs en probeer goed uit te rusten.

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.