zaterdag 9 december 2023

Nu even niet!!

Hoorde van een collega hoe mijn leidinggevende opeens ontplofte. Al la manier van die man van Cup a Soup. Kennelijk teveel stress.

Collega gaat hem hierop aanspreken, want op deze manier met elkaar omgaan was voor collega onacceptabel. Groot gelijk. Kan niet. 

Benieuwd of onze George ook met de billen bloot gaat.
3 opmerkingen:

izerina zei

Maar in jullie werkovereenkomst staat niet,dat je "stress-vanger"moet zijn

johmar zei

Een paar jaar geleden kwam ik op mijn werk en mijn leidinggevende kwam op mij af en zei jullie moeten overwerken want er komt een controle. Ik werk in de schoonmaak en dit was op een pand waar wij van 16.30u tot 18.30 schoonmaakten. Ik zei , nou nee, want ik moet nog eten en mijn dochter verwacht mij dan thuis om te eten. Als ze het eerder gemeld had , dan had ik wat kunnen regelen. Na mijn weigering gilde ze door de hal van de school, dat ik een slechte collega was, want de anderen bleven wel en nog wat opmerkingen over mijn houding, terwijl ik gewoon op een nette manier had geantwoord. De receptioniste van de school sprak mij er later op aan en zei, wat een onbeschofte manier van doen van je leidinggevende , ik ga daar zeker melding van maken, want vind het niet kunnen.

Anoniem zei

Pas meegemaakt met een collega...
Tot 2 keer toe.
Ik ben niet de eerste bij wie ze doet, maar leidinggevenden kijken weg.
Liever praten over het weer of welke kleur de kerstballen hebben, dan dit bespreekbaar maken.